Ryhann 9 haftalık hamileyim mide bulantısı ağrı hiç bişey yok hamile olduğumu unutuyorum normal mi benim gibi olan var mı ?😊
Gurbettebianne Ryhann bende de öyle oldu canım , ne midem bulandı , ne basım döndü , ne aşerdim ,ne uykum geldi hiç bişe olmadı ve hala da öyle ☺ Ama iyikide olmamış diyorum çok şükür 🙏☺
deletedmom11 GüL sen güL yarın baş ağrısı kramp bıçak sapLanması karında gaz sancısı bunLarı sorarken akLına geLsin bu msjLar 😂😂 iLk zamanLarda değişken oLabilir😳
CananOnay Bende 8+4 günlük hamileyim bu sabah eşime sanki göğüs ağrılarım azalmış ya acaba kalbimi durdu dedim ama belim karnım falan belirtilerim aynı yazık sabah sabah adamında moralini bozdum bende bütün gün öylece oturdum yarın ilk işim yakınımdaki bi hastaneye gidip baktırmak olacak
Ryhann CananOnay Canım kendini böyle şeyler düşünüp üzme bak benim hiç bı belirtim yok ama öyle şeyler düşünmüyorum 😊
CananOnay Dilaranit5806 evet su içtikçe tuvalete koşuyorum 😂 ne bileyim bi yerim ağrıyor aman ağrım var bişey oldu diyorum ağrı olmuyor tamam diyorum kesin bişey oldu 😂😂 nasıl geçecek 9 ay bilmiyorum Allah yardımcımız olsun 🙏🙏
Sedaaaa123 Ryhann ben 13+4 günlük hamileyim hala belirtim yok ne karnım çıktı ne bulantı ne kusma ne aş erme eşim diyor ki doktor bizi kandırıyor olmasın 😀😀😀😀
Semaugur aynı bendede hıc belırtı yok cok sukur 8 haftalık hamıleyım hıc bır belırtım yokk ışk hamılelıgım Benımde 😂😂 Bazen bende tedırgın oluyorm Hıc bır belırtım yok dıye ama cok sukur bugun hastaneye gıttık bebegımı gordum Kalbını dınledık ıcım rahat ettı kontrolleri ıple cekıyorm😂😂