Melis54 hamiş anneler 19.haftada karnınızda ufak ufak dalgalanmalar hissediyor musunuz elinizi koyduğunuzda ben kalp atışlarını da hissediyorum ama bazen duymuyorum ufak ufak vuruyor sanki elimi koyduğumda ama 🙈🙈
Ohaezgi Melis54 kalp atışını bu haftada hissetmeniz zor, ama minik vuruşları hissedebilirsiniz. Çünkü ilk gebeliğinizse tekmelerini 20-24. Hafta arasında hissetmeye başlıyosunuz, 19da da kalp atışı değilde hareketlerini hissedebilirsiniz🌺
Limonumsu Melis54 kalp atılı dediğin eğer bir kaç vurup durmuyor devam ediyorsa kendi nabzın canım göbek hizana yakın yerden geçen atardamarda hissettiğin kendi kalp atımın yani bebişle alakalı değil ama ne güzel artık dalgalanmaları da hissediyorsun darısı da bizlere inşallah 🥰🥰
Melis54 SineMina ritmik olarak olunca kalp atışı sandım ama sandığım hıçkırık veya hareketleride olabilir 🙈
Angelsmom29 2021_annesi hıckırık o haftalarda olmaz ne yazık ki 28 haftalardan sonra ancak olur hıckırık 🥰
Melis54 Ohaezgi kalp atışı sandığım hareketleri o zaman ufak Tefek hareketler çok hoşuma gidiyor dinleyince 🙈❤️
Ohaezgi Melis54 muhtemelen 😇 ilerki haftalar daha güzell dışardan görünmesi özellikle 🌺 sağlıkla gelsin inşallah🧿
begum1 Melis54 Bizde 19 haftalıgız dün hissettim ve Babamıza söyledim o dokundugunda da hareketlerini hissettigini söyledi o anki heycan bam başka bişi 😍😍
Nduru Melis54 bende 19+3 ikinci gebeligim oldugundan sanirim 17de ufak ufak hissetmeye basladim su an daha net hissediyorum. Kalp atisi degil de hickirik olabilir gecen gun bebegin durumunda okumustum hickirmaya basladi fln diye. Ve hareket halinde oldugu icin hissedebilirmisiz yaziyordu. Sevindim bende oh be geldi sonunda o gunler dedim 🥰🥰
Leylim İçinde mısır patlıyor gibi hissediyorsan bebiştir o💙 Bu haftalarda hıçkırık hissedilmiyo bildiğim kDarıyla🌼