Emineee93 Tüp bebek transferi sonrası pozitif belirtiler neler arkadaşlar?Arkadaşım için soruyorum bende yardımcı olur musunuz? Geçen hafta salı olmuş transfer. Gebelik belirtiler ne zaman çıkar ve hangi belirtileri yaşadınız??
Papatyacan Emineee93 çok kez transfer oldum.1 i tuttu hiçbir belirti yoktu.ama başka nedenden kayıp oldu.sonra belki 4 kez denedim karin ağrısından tut,leke mide bulantısı hepsi oldu sonuc 0.ac güzel bir müzik bu programi sil.bi diziye başla.calisiyomusun peki
Busra34ybg Emineee93 aynı adet belirtilerim oldu canım bel ve kasık ağrısı hatta adet olucam diye düşündüm umudum yoktu
ratatosk Emineee93 hiç bir belirti olmadan Dr un kan ver dediği gün verip öğrenmiştim. Adet gecikmesi beklenmiyor transfer sorası test için sanırım o yüzden pek belirti de yaşamıyoruz ama tabi kişiden kişiye değişen bir durumdur.
Sed22-09 Emineee93 ben hiç bir belirti yaşamadım canım 8. Haftaya kadar ondan sonra mide bulantıları başladı 😀
Emineee93 Papatyacan Ümidinizi kaybetmeyin Rabbim nasip eder belki ben çalışmıyorum bu soruyu arkadaşım için sormuştum teşekkür ederim cevabınız için 🥰
Emineee93 Busra34ybg inşallah hayırlısıyla Rabbim tüm hak eden kişilere anneliği nasip etsin 🥰teşekkürler
Zuhal53 Hiç bir belirtim olmadı ilk 7 gün 8. Gün hafif bi lekelenmem oldu o kadar 9. Günde pozitifi gördük çok şükür
Emineee93 Evet kişiden kişiye değişiyor bencede arkadaşım da da uyku hali sersemlik varmış adet olcam gibi dedi bende o belirtiler normal dedim olabilir dedim 🥰 ama hayırlısı bakalım