Dtinc Sevinct Ben ilk etapta anne yanı için park yatak tercih ettim odasını montesori tarzında yapmayı planlıyorum uzun vade kullansın diye
Duygus97 Sevinct benim için çok erken ama bugünkü doktor kontrolünden sonra deli gibi beşik bakıyorum 😂 ben de bekliyim burda 🥰
Ayse_63 Sevinct hem anne yani hem park yatak olan besik tercih edecegiz nasipse . Yoyko ya da prego markalı . 3 4 yaşına gelince oda yapmayı düşünüyorum
Sevinct Melikebtr Melikebtr Aynen inşallah doğru karar vermemize yardımcı olurlar sizin kaç haftalık ☺️
alenrenas1 Sevinct Melikebtr ben meltemin bambino modelini aldım hem anneyanı hem sallanan hemde tekerlekli her odaya cekiliyor hemde büyük 3,4 yasa kadar kullanılıyor ben aldım cok begendim inşallah 2 hafta sonra kullanacaz 🙏🏻
Sevinct Dtinc bende montesorri oda modellerini çok beğeniyorum onun sıfır yerden olanları da var biraz daha yüksek olanları da hangisi daha iyi olur bilemedim 🙈
alenrenas1 Sevinct aynen vaktiniz varsa takip edin internetten biz magazada 1500 tl anlaştık alacaktık erken diye bekledik o zaman sonra kasımda indirim vardı 1200 e aldık kendimiz kurduk kurulumuda aşırı basit
Tlybilgic24 Ben makrome beşik almayı düşünüyorum tavana asmalı salıncak gibi zaten çabuk büyüyorlar daha sonra yatak alırım diye düşünüyorum şimdi beşik alsam daha sonra nereye koyucam ayrıca makrome beşiği 6 yaşına kadarda kullana bilir salıncak olarak 😊
gryffindor44 Ben ilk çocuğumda ikea minnen büyüyen karyola almıştım. Şimdi o büyük yatağa geçti kardeşine de bu kaldı. 10 yaşına kadar hatta daha büyük de kullanılabilir. Park yatak falan hepsi 2-3 yaşından sonra çöp oluyor bence böyle bişey almak daha mantıklı