Zehra0120 Kızlar bebeğinizde ters giden bi durum varsa ve kuran okumayı bilmiyorsanız Meryem suresi okuyabilirim isteyene bu surenin gücüne çok inanıyorum 💙
gamzetahsin Zehra0120 ne guzel dusunmussun canim eger okursan burdaki tum hamile ve bebek haberi bekleyen kardeslerimizide katarsan cok guzel olur umarim hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza
Bebislerimiz Sen tum hamileler icin oku canim allah isteyen herkese nasip etsin bizlerde sağlıkla kucagimiza alalim insallah saglikla 🧿 Allah kabul etsin
Zehra0120 Bebislerimiz canım her okuduğum da herkes adına ediyorum duayı inşallah hepimize nasip olur anne olmak
Zehra0120 Mysmncnr Canım yarın mutlaka okicam çevrende okuyan birileri varsa onlarada söyle dua her kapıyı açar
Saziyersin Zehra0120 ağzına sağlık canim hepimize saglikli bebekler nasip etsin rabbim Vala kimin ne duası kabul olacago belli olmaz benim biraz sorunlu benim içinde okursan tüm annelerimiz adına Allah kabul ersin hakkini helal et Vala
Papatyam_anneyim Zehra0120 Meryem süresi çok iyi öyle huzur doluyor ki ben hamileyken okumuştum doğumum kolay geçsin diye gerçekten de işe yaradı çok zorlanmadım 18 yaşımda doğurdum walla yine normal istiyorum hamileym
Mysmncnr Zehra0120 kendimde okumaya çalışıyorum kuzum tüm hamilelere ve kendime Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah.
Miniksercee Zehra0120 benide katarmisin canm duana ismim cilem bebegim olmuyo tup bebege basliycaz guzel haberi almak icin 😍allah razi olsun simdiden🌸
Oyagunaydin Zehra0120 öncelikle teşekkür ederim canım benim için okur musun lütfen bebeğimi sağlıcakla kucağıma alayim 🤲🏻🤲🏻
Mega123 Zehra0120 Canım adım Cansu. Hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmam için okur musun.. Allah razı olsun rabbim evladını sana bağışlasın inşallah ❤️
zumra123 Ne güzel dusunmussun öyle Rabbim senden razı olsun. Duanda yer ver canım tüm gebelere hayirlisiyla hepimiz sagsalim evlatlarımızı kucağımıza alalım 💕😍