Minikmucizem199 Hrnirm neden hiç adet olmuyor canım benim bildiğim kadarıyla âdet olunmazsa bebekte olmaz bir tanıdığım var olmuyor oda çocuğu da yok maalesef
ssnnmmm Hrnirm yumurtlama olmazsa bebek olmaz malesef doktora gitmiştir mutlaka adet olmama sebebi neymiş
morusevenanne Hrnirm yani bu kişiden kişiye değişir bi doktora daha gitsin bence. Arkadaşımın annesi de 6 ayda 1 olurmus 3 cocugu var ama şimdi arkadasım da aynı o da korkuyor olmaz diye
Miskokulum35 Hrnirm Allah yardım etsin inşallah. Bizim komşununda öyleydi hiç adet olmuyor. Evlenmeden 1 hafta önce ameliyat oldu ama yine olmadı. Çocukta olmuyor Allah sabır versin
Hrnirm Minikmucizem199 ssnnmmm Hastaneye gıttı doktor demıs senın degerler menepoza gırmıslerinki gıbı Bı dedı ler tüp bebek olur şimdide asla olmaz dıyorlar
Esra-33 Hrnirm canım soğan kürü denesin 3 ay üst üste sonra 3 ay ara verip tekrar 3 ay yapsın 1 sene yapsın bu şekilde hormonları düzelecektir ibrahiç saraçoğlu kürü
Fatma_7 3 buçuk ay adet olmadım hastaneye tedavi için gittim 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Pcom var yumurtalıklarım çatlamazken hamile kaldım. Allahın taktiri ümitsizliğe kapılmasın ama tedavisini de aksatmasın gitsin bi doktora
Minikmucizem199 Hrnirm ama Allah’tan ümit kesilmez canım üstüne düşsün yaşı da gençken doktora gitsin hiç ihmale gelmez öyle durumlar
Hrnirm morusevenanne bu ilaçla oluyo yola olmuyo hiç adet sürekli de Hastaneye gidiyo ama pekde bişey oldugu yok
aeh imkansız değil ama yinede çok zor, imkansızı beklemek isterse senelerini alabilir bence daha geç olmadan tedaviye başlamalı