Seymacem Merhaba kızlar Lohusa sabahlıklı pijama takımı almak istiyorum kızlar önerebileceğiniz instagram sayfası vs varmi ?
eylmylk Seymacem ben önü düğmeli pijamalardan aldım trendyolmilladan. Bir de suwende indirim vardı sabahlık ve gecelik aldım çok uyguna geldi hem daha sonra da rahatlıkka kullanacağım şekilde almış oldum
urazaslan Seymacem canım ben bugün dagi den aldım 3 lü aşırı hoşuma gitti kumaşı kalitesi çok güzel. Sadece boyum bi tık daha uzun olsaymış daha iyi olucaktı 😂
0101sevo Seymacem cossyaqua en güzel modeller orda kesinlikle ben mağazasından aldım butun takım ve pijamalarımı
Hicranyigit Seymacem pazardan aldım valla çok güzeller iyisinden aldım çünkü 2 takım pijama takımı önü düğmeli 2 adet gecelik toplamda 300 TL verdim
defne09 Seymacem nicoletta bence bu markaya da bakın. trendyolda vardır ben ordan aldım. yumuşacık mükemmel
Aysuaysu Seymacem Resim eklemeyi beceremedim link ekledim onun için:) ben bu 3’lü yü aldım çok şık çıktılar ☺️ https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTA5NDIzNTc4NTYwODY1?igshid=al78dvx4lczc&story_media_id=2477896313627296124