Eshueshu Kızlar hepinize merhaba 7+5 hamileyim ağzımın tadı çok kötü bu nasıl değişir bisey yedikten sonra ağzımda aşırı kötü tat bırakıyor ve bu durum benim iştahımı kesiyor artık böyle bisey yaşayan var mı varsa çözüm öneriniz var mı
Tazegebe1 Eshueshu merhaba korkutmak gibi olmasın 15 haftalık hamileyim hala öyle ağzım ne yesem zehir gibi ve doğuma kadar süreceğini söylüyolar ablam diyoki benimde öyleydi doğum yaptığın an ağzının tadı yerine geliyor☺️
Buketkucuk Eshueshu benimde o haftalar öyleydi, bulantılarımdan kaynaklıydı sanırım ya da bilmiyorum ama hamilelikte olurmuş ağız tadı bozukluğu sonra geçiyor kuzum
Madinanin-Annesi Eshueshu agzinin tadi olmayacaq kokulari bawka turlu alacaksin ehhey yolun ep eyi uzun.en kotusude care yok)ben cok denedim olmuyor akadew
Nghnyvz0408 Eshueshu bende 7 haftadayım durumlar aynı ve doğuma kadar geçmeyecek diğer hamileliğim de de aynı böyleydi
tTugce404 Tazegebe1 selamlar ,aynı durum bende de mevcut bulantı tiksinti geçti ama ağzımın tadı geçmedi banada öyle söylediler maalesef doğuma kadar geçmiyormuş :(
Ozlemserrt Bende çok çekmiştim sanki ağzımda metal çiğniyor gibi bi tat vardı ama 23.haftamda kendiliğinden geçti doğuma kadar gecmiycek diye çok korkmuştum 😥
Mirasaki Bende 13+5 oldum mide bulantılarım çok hafifledi ama ağzımdaki o tat midemi bulandırıyor hala geçmedi sakız çiğniyorum bir süre o tadı almamak için ama çıkardığım an yine aynı
Mirasaki Madinanin-Annesi çok çiğneyince miden bulanmıyor mu ben en fazla 1 saat çiğneyebiliyorum yani çok kısa onla idare ediyorum
kurtaricimelekk İlk haftalarda mide bulantısıyla bir çok normal kötü birşey yemişim gibi oluyordu kesinlikle çoğu kusmam bundan kaynaklanıyordu şimdi 18 haftaligiz ara ara olsa da geçti diyebilirim 🤲
Mirasaki tTugce404 ilk doğumumda da 5 aya kadar sürekli kustum ama kusmalarım bitince o tat ta bitti bunda geçmicek gibi 😞
Loveme Eshueshu benimde malesef aynı 11.haftayız bazen acımsı bazen şekerli bir tat oluyor gerçekten can sıkıcı ben naneli şeker yiyorum bir süreliğine kayboluyor