gulveanne Test vermeye gitti eşim 2 gündür bildiğimiz grip ama nolur nolmaz diye test verdi :( daha sonuç çıkmadı ama benim de başım ağrıyor halsizlik vs var 10 haftalık hamileyim zencefil falan içebilir miyim acaba ?
Busra34ybg gulveanne geçmiş olsun canım ilk 3 ay bitki çayları falan önermiyor doktor zencefilde aynı şekilde yinede sor öyle tüket
merveklyc gulveanne Aynı durumdayız sanırım biz de ikinciyi geçiriyoruz ben bitki çayı içmiyorum canım ne olur ne olmaz 10+4 deyim. Portakal limon suyu sıkıp içebilirsin.Çorba iç limonlu.Yazın olduğumda turşu suyu baya iyi geliyodu. Bol bol su içmeye dikkat edin çok geçmiş olsun.🤲
Mevreee merveklyc yaaa ikinci mi? Geçmiş olsun canım ilkini ne zaman gecirmistin ve hamilemiydin? Bizde geçirdik 28.haftada smdi biraz daha rahat davranıyorum 3 ay olmam antikor vs.diye ama smdi bı korktum ya 37.haftamdayimda🤔
Attoya Ben hamileliğimin başından beri taze zencefil çayı içiyorum günde az miktarda. Bulnatılara da iyi geliyor. Yine de doktorunuza danışın
aeh canım sarımsak yut, turşu suyu iç. Limon, portakal, greyfurt bol c vitamini al. Çay ıhlamur iç ama abartmadan. Su kaynat 20 damla kekik yağı damlat burharını içinize çekin solunum yollarını temizlr. Çok geçmiş olsun
merveklyc Mevreee Ağustosun sonunda geçirdik o zaman hamile değildim 4 ay olmuş canım. Acile gittik 3 ay koruyor dedi sizin daha yeniymiş. İnşallah değilizdir normal hastalıktır. Testi negatif çıktı eşimin ama aşırı enfeksiyon çıktı kanında koronadan şüpeleniyor doktor ateşi 39 du iki gündür yeni düştü tekrar gitcez😢😢
Mevreee merveklyc bende 3 ay diye duymuştum ama ne bilim bı tedirgin oldum valla😟 insAllah değilsiniz canım hem negatif çıkmış bak ne güzel belki sadece ağır bı enfeksiyondur sen yine uzak durmaya calis biraz eşinden Allah sağlık versin🙏
merveklyc Mevreee Amin canım inşallah çok sağol güzel haberlerle döneriz yoksa ne yaparım bilmiyorum.Uzak da duramıyorum çok kötüydü mecbur ben baktım.Hayırlısı😔
Mevreee merveklyc tabi napcan bende öyle diyorum ama eşimle ayrı zamanlarda olduk baktık birbirimize yapcak bişi yok 😥 insAllah sağlıkla gelsin bebisler sizde olumlu düşünün dikkat edin🙏