Berfin124 Kızlar bi yaz meyvesi aseriyorum galiba canım çok istedi ama sorduk dondurulmuş var tanesi 50 esim alıyım dedi ama malum pandemi dönemi pek masraf olsun istemiyorum yemesem bişey olur mu ya ?
Yelizr1 Berfin124 Benim de canım Osmanlı macunu çekmişti sadece ama bulamadim, bu konuda yalnız değilsin 😪
Almilaaa Belirli şeyleri canımızın istemesi hormonal bir olay diye biliyorum gebelikte salgılanan hormonların artması gibi. Batıl düşünmeyin batıl olmasın😅
Berfin124 Almilaaa öyle değil ama bazı kişileri görüyorum çilek yada üzüm lekeleri oluyo yemedikleri için mi diyorum 🙂
Zeynepreyyan Bir şey olmaz ama yakında çıkar canım . Bende ilk hamilelikte 6 ay bekledim çıksın diye. Şimdi ikinciye hamileyim çıksın hemen alicam yine bekliyorum
MucizeAnnesii Berfin124 bende de derin bi sorudur bu 😀 cidden leke oluyor mu ? Yemesek ne olur felan 😀
ErsiNuray Bnde bizim oralarn tarhanasini aserdim avucumu yaladm gece rüyama bile geldi sag din sola dön uyku uyuyamadm nasl.bi asermekse bulmamda imkansizdi belki vardir ama.bu pandrmide evdende cikmyorm düşük riskimde var dedm nuray en iyisi avucunu yala☺️☺️
Burciin09 Kızlar bende erik aşerdim Kastamonu’da çok rahat bulduk tanesi 10₺ idi bulacağın bir yer yoksa trendyolda da var 🙈