Ayse_63 Benimde aynı 31.haftamdayım 1 aydır aynı son zamanlarda iyice artti. yemek isteyip yiyememek çok kötü oluyr yatamıyorum oturarak uyuyorum bazen
isilay Ayse_63 benim gebeligim riskli erken doğum riskim var oturmamda yasak sadece yatmak zorundaym 😔Rabbim yardımcımız olsun
Sahika8989 isilay bebegim benimde oyle bol su icmeye calisiyorum birde doktor bugun bana nexsuim die mide ilaci verdi ictim belki iyi geldi ama corba ic yagli yemek yeme
Ayse_63 isilay amin insallahh biran önce geçer sizin de sikayetiniz sağlıcakla kucağımiza alırız bebek ilerleyen zamanlarda aşağı inermiş o zaman rahat edilirmiş diye duydum
Dilanhaz Esmaaaaaaaaa yok yoğurdu bardağa koyup maden suyunu ve tuzu ekleyim yavaşça karıştırıyorum dökülmesin diye gerçekten çok etkili
Bebek-geliyor isilay aynı ben 🙋🏻♀️ Salatalık yoğurt badem deneyin rennie çiğneme tableti iyi geliyor. yatarken de yastığı yükseltin inşallah faydası olur.
papatyagil isilay bende de kusma mide bulantısı yok yanma ama kusmadan duramıyorum midem asit uretiyor resmen kustugum da asit kusuyorum zehir gibi mide yanmam iicm vermişti Pulcet i
Papatya13371 isilay bende dayanamayacak durumdaydım mide yanması yüzünden doktor Pulcet diye bir hap verdi sabah ac karnı içiyorum şükür ki geçti yanmam çok iyi geldi
Serene001 isilay bnde de oldu 2gün yediklerime dikkat ettim 3 saat ara ile azar azar yedim hep hafif yiyecekler çikolata mandalin portakal artırıyor
isilay Serene001 portakal mandalina yemek imkansız oldu benim için o asit deliyor midemi cok fena bisey ya
Ohaezgi isilay bende öyleyim şuruplar haplar işe yaramıyor süt ve salatalık iyi geliyor bana o da yarım saat falan
uykusuzbirben isilay şuan sabaha karşı saat 04.23 ve ben mide yanmasından uyuyamadım ev yoğurdu yiyorum 😒😒😒