tgbshn0101 Merhabalar arkadaşlar bugün hastaneye gittim ve idrar yollarımda enfeksiyon görülmüş bol miktarda bakteri varmış doktorum cefaks antibiyotik yazdı sizce içmelimiyim çok kararsız kaldım lütfen kullanan arkadaşlar bi zararını gördü mü acaba 🤷🏻♀️
Byby99 tgbshn0101 doktorunuz gerekli gördüğü için vermiş olabilir çünkü aşırı idrar enfeksiyonu erken doğuma yol açıyor
Nasippp tgbshn0101 ben kaç kez kullandım 18. Haftadan beridir geçmiyor kullanmalısın elbette ilerlerse daha kötü sonuçlara yol açabilir
oglum0603 tgbshn0101 biz içmeyin desek gerçekten doktorun verdiği ilacı icmeyecekmisiniz? Enfeksiyon kanınıza karışıp bebeginize zarar verebilir
tgbshn0101 oglum0603 tabikide hayır kullananlarda bi zararı olup olmadığını öğrenmek için canım antibiyotik olunca insan tereddüt ediyor ister istemez.
Melike2 tgbshn0101 Canın sana ve bebeğime zararı olcak olsa doktor yazar mı hiç.?? enfeksyon çok tehlikeli benimde gebeliğin başlarında olmuştu ben antibiyotikle birlikte bi hap daha kullanmıştım doktorun ne dediyse onu uygulamalısın geçmiş olsun
tgbshn0101 Melike2 sağol canım Melike2 tabikide yazmaz ama insan tereddüt ediyor antibiyotik olunca sağolun sizede çok geçmiş olsun 🙏🏻
Nasippp Bebislerimiz 27 oldum geçmedi maalesef kaç kez kullandım sadece ilerlemesini önlüyoruz biraz da olsa ☹️
Nasippp Bebislerimiz sizin kaç değeriniz canım ben serklajlıyım sanırım ondan sebep tam atlamıyorum bebeğime zarar vermesinden korkuyorum sadece 😞
Bebislerimiz Nasippp benimde böbreklerimde kum ve tas vardi ona bagladi doktorum degeri inan hatırlamıyorum 🤦🏼♀️ Saglikla gelsinlerde baska bisi istemiyorum birbirimize hep dua edelim kizceler 🙏🏼
Canmiray tgbshn0101 hamileliğimin ilk zamanları ben de enfeksiyondan hastane de yatmıştım enfeksiyon bebeğe zarar verir demişti doktorum zor ikna oldum bir hafta hastane de tedavi gördüm için ikinizin sağlığı için muhakak