snmsvrnzdmr iremgun doktorunuz oranın doktoruysa yapacak bir şey yok, zaten doğum katı ayrı sağlıkla alın kucağınıza🙏
iremgun snmsvrnzdmr çok sağolun amin inşallah🤲🌸size de sağlıklı gebelikler dilerim inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız 🤲
bsra1321 babymom16 teşekkürler 😊 acıbademde de şuan 400 tl veriyordum muayene ücreti ama doğum ücretinin yüksekliği sebebi ile değiştircem. Önemli olan doktora güvenmem, siz sormadan anlatıyor mu gittiğinizde gelişimini vs.ve eşi alıyor mu muayeneye
bsra1321 babymom16 bsra1321 tüp bebek ile hamile kaldım bende. Kendisininde tüp bebek ve perinatoloji alanı olduğu için dikkatimi çekti
babymom16 bsra1321 evet eşi alıyor muayeneye hatta eşim lavabodaydı ben tek girdim o arkadan gelicekti yalnız mı geldin dedi eşim i de çağırdı içeriye gerçekten çok ilgili bi doktor ben kendisini çok samimi sıcak buldum ben sormadan herşeyi kendi söyledi kesinlikle tavsiye ederim 😊
Zeynocel HumamMuamma13 Hatice hanım iyidir bilgilidir ama biraz yoğun bir doktor ilk randevuyu almaya çalış
srpgnr Smgeeee benim sigortam mapfre bende sadece katkı payı ödüyorum medicana da bir çok özel sigorta geçerli
Smgeeee srpgnr bana sadece sompo japon geciyor dendi canım belkide hamileliğimi 3. Ayında yaptırdığım için olabilir
Semazrl ogrenciiiannee96 bende son anda doktor değiştirmeye karar verdim Hatice hanıma gitmeyi düşünüyorum randevu aldım doğum ücreti ve muayene ne kadar acaba