bsra1321 Acıbadem şahin zeteroğlu, 14 haftalıpım fiyatlar sebebi ile değiştirmeyi düşünüyorum. Oktay Altun a giden yok mu hiç? Daha önce medicabildeydi şimdi muaynehanesi var. Yengem kendisinde doğum yaptı 2 defa çok memnun kaldı
Bagiye bsra1321 şahin beye ablam gidiyordu tüp bebek tedavisi için muayene ücreti 650 gibi bi rakam söyledi şaştım kaldım 🙄
Jasmineee bsra1321 bende şahin hocadaydım çok sıra oluyor diye değiştirdim oktay beye gidiyorum şimdi çok memnunum
Nalanmalkoc Pembemaviye gidiyorım nilgün karayılanoğlu ücret olarakta 11.500 tl ye doğum tüm tahlil ve testler dogula desteği pilates doğum sonrası bebek kontrolu falan hepsi içerisinde gayet ilgili bir doktor
iremgun Smgeeee tabi tabi tüm sürecim bugüne kadar hep volkan hocaylaydı (hamilendeğilken) zaten o yüzden volkan hocayla devam edicem. Ne kadara yaptırdınız acaba ve 9 muayene+doğum mu? Çok teşekkür ederim😊🌸
Smgeeee iremgun evet 9 muayene ve doğum 6700 TL ye yaptırmıştım sigortacı kız baya yardımcı olmuştu ikna konusunda ama pişman değilim medicana da doğum fiyatını sormadım henüz ama eminim 5 in altında değildir
ufuknihal Bende sühendan hanıma gittim hamile kalmadan önce bir sorun yaşamadım ama nedense içim ısınamadı daha sonra tavsiyeler üzerine Ziya beye geçtim hamile kaldığımı öğrendiğimde çok memnunum net kibar bilgili tecrübeli sakin bir doktor ben çevremede tavsiye ediyorum 😊
Brcccc babymom16 aşırııı istediğim her saatte kendisine ulaşabiliyorum çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor bilgisine çok güveniyorum ve samimiyetine😊
Canmiray iremgun evet canım sompo geçen ay yaptırdım yılbaşından sonra zam gelicek demişti volkan bey bizde elimizi çabuk tuttuk o yüzden 🤗
iremgun Canmiray çok teşekkür ederim😊🌸 ben de tam yılbaşından bir kaç gün önce öğrendim miniğimi🙈🙈 bugün gideceğim bakalım ne kadar olmuş sigorta 😊
Melisaaa16 ogrenciiiannee96 ben de Hatice taşlıya gitmek istiyorum canım, bu hafta için randevu bulamadım kendisi hakkında bilgi verir misin muayene ücreti ne kdr acaba ❓
Ceyyidenur16 Zeynocel Hayat hastanesi çekirge doruk yıldırım doruk jimer bunlar benim bildiklerim daha varmı bilmiyorum bi dahaki gidişimde sorarım inşaallah
bsra1321 Bagiye evet 2020 de 650 tl ydi, özel sigortayla muayene ücretinin yarısını ödüyorum.. doğum ücretleride çok artmış sanırım bugün öğreneceğiz.. değiştirmek istesem de o kadaarr çookk doktor var ki hep bi korku şüphe güvensizlik içimde
babymom16 iremgun İrem hanım bende yılbaşından bi kaç gün önce öğrendim şuan bu gün tam 6+0 olduk sizinki ne kadar acaba 🥰
Smgeeee iremgun rica ederim tesekkür ederim ama tahmin ettiğim civardaymış sigorta yaptırmam mantıklı olmuş 🙈🤗
-Ayse35 Buseyvz valla bende bilemedim ama özel sağlık sigortası yaptırdım mecbur o kadar para veremezdim
Buseyvz -Ayse35 Ben de geç öğrendim bu sağlık sigortası işini yoksa çok mantıklıymış en iyisini yapmışsınız