hifaeslem ben baya baktim 12 gun sonra etkisini kaybeder vucuttan diye yaziyordu yarin 15 gunum dolucak kan testi yapicam ve dun kan verdim 3.4 cikti daha once hic bukadr yuksek cikmamisti hep 2 ve alti cikardi
Adile_demr Reglime 3 gun war ama hicbir belirtim yok sadece regl olacak gibi hissetmiyorum eger yapsam idrar testinde cikarmi
ponciklerin_annesi melegiminannesi bende adetime 2 gun vardi yapmistim pozitifti , ikinciyi adet olacagim gun yaptim gine pozitif , ertesi gun brdaha yaptim pozitif cikti ve 4 haftalik hamileymistim 😊😊 Insallah sende hamilesindir canm
melegiminannesi ponciklerin_annesi ahahhaha 2 gün sonra doğuruyorum biraz geç olmuş cevap canım 😅😅😅😆😆😆😅😅
Adile_demr Kizlarr reglime 3 gun kala sabah test yaptm 2 3 dakka bekledim cikmadi 3 saat falab snra testi atmak icin elime alinca 2.cizgi silik cikmisti bugunde reglime 2 gun war sabah yaptm tek cizgi cikti bidahaki testi 3 gun sonra yapsam net cikarmi
minikmucizem1_ Adile_demr canım bazen testte çıkmayıp adet geçtikten sonra çıkıyor sen adet gününün geçmesini bekle en doğru sonucu o zaman alırsın zaten
Merym_kzr01 Kizlar ben adetimin 1 gunu test yaptm 2 cizgi cikti 2.cisi belli edyordu ama cok degil kan testi ne zamn yapmaliyim yapsam hemen belli olur mu
Merym_kzr01 Bende belirtiler de wardi bel agrisi kasik agrisi 2 haftadr faln war nerdeyse o yuzden dayanamayip adetimin 1 gunu olmayinca yaptm