Selam anneler aranıza yeni katıldım 10 aylık evliyim bu ayın başında bebek istedigimizin kararını alarak malum günleri hiç atlamadan değerlendirdik bütün kurallara uyuldu son ilişkiden 4~5 gün sonra yumurtlama ağrısı gibi hafif ağrılarım başladı sabırla bekledim testi erkem yapıp hüsrana uğramamak icin adetime 2 gün kala yani 25 mayısta 2018 de gebelik testi yaptım anında ikinci.çizgi ilk 2 dk silik daha sonra biraz daha koyulaştı ve öyle kaldı tabi bu testi yapana kadar bütün hamilelik belirtilerini artarak yaşadım(mide bulantım aşırıydı,kasık ağrılarım hiç geçmedi ara ara adet sancısı gibi sancılar vardı vs.) Bu gün 28 mayıs testi 3 gün gecti kan vermek icin müsait olamıyorum ama bi cok kisi yoktur diyo bi.çok kisi hcg yoksa yani gebelik yoksa o teste cizgi cıkmaz diyor aldıgım testin markası oncomed baktım internetten kötü yorum veya yanlıs sonuc verem bir testte değil.Eltimde aynı testle kızını öğrenmiş hatta resmini attı aynı benim gibi silik kırmızı sizce varmıdır? Ben var diye hissediyorum çünkü bir.portakal gibi.karnım büyüdü kasığımla göbeğim adete birleşti normalde cıkmayan sivilcelerim bu ay resmen yüzümde alan bırakmadı sizin düsüncelerinizi alabilirmiyim simdiden tesekkürler ♥