Mommmyyy Haftadayız geçen haftalarda aşağı indiği için proluton iğne yaptırıyorum , enfeksiyon da tekrarladı yine ,iki gündür de hareketleri daha çok rahim üstünde hissediyorum sizin nasıl durumlar acaba normal mi bu
Minay Mommmyyy ben de yarın 29 olcam 28 in başında 2-3 gün rahimde hissediodum hareketleri son 3-4 gündür de tekme felan yok sürekli dönüyor
srpgnr Mommmyyy bende 1 gün boyunca hareketleri hissetmediğim için apar topar doktora gittim meğer ayakları aşağıdaymış bu sebeple hissetmiyormuşum pazar gününden beri aynı durumda rahim üzerinde bazen hissediyorum hareketlerini
Tatliskoo Mommmyyy hep farkli yerde oluyor canim daha sabit bi yerii yokk bazenn cokk asagidaa bazenn göbek ustunee cikiyor 🤷♀️
Efee2021 İçeride nasıl bi şekilde durduğunu algılayamıyorum ben aynı anda bi aşağıda bi yukarıda hissediyorum biri ayağı diğeri ellerimi algılayamıyorum.Sabit bi yer yok öyle
Nurr24 Hiç belli olmuyo bir kasığımın orda tam bazen baskı yapıyo bazen daha yukarda şuan da mesela normal yerde hiç belli olmuyo
Mommmyyy Tatliskoo benim de öyleydi ama dedim ya aşağı bi kere indi etken doğum riski var o yüzden içim rahat etmiyor
Tatliskoo Mommmyyy ben bir hafta once doktora gittimm bas asagi duruyordu ama daha dönebilir dedii doktorr 36 ya kadarr o gunden berii hepp kasiktaa hissettimm bii kacc gundurr ciktii yukarii döndü sanirimm
Mommmyyy gokayrabia Tatliskoo Smmom95 rahatladım siz öyle deyince sert kısmı göbek deliğinin sol tarafında hissediyorum hareketleri de rahim üstü ve sağ göbekte
gokayrabia Mommmyyy bende muayeneye gitmiştim kafası elleri ayakları c şeklini almıştı. Ellerini üstte ayaklarını rahim üstünde hissediyorum normal geliyor bana gün içinde hareketi az hissediyorum. Akşamları uzandıgımda hareketleri başlıyor aşağıdada ayaklar yukarıda eller