Nargiz7 Merbahlar. Reglim 2gün gecikdi,ama test 1cizgi baya bir zaman geçdikden sonra ise silik cizgi oluyor,kasık ağrılarım var,ama göğüsümde filan şişme yok. Sizce hamlelik ola bilirmi ve göğüs ağrısı olması şartmı ilk haftalarda hamileliğin
Semanur21 Nargiz7 göğüs ağrısı şart değil canım herkesin bedeni farklı ben en sağlıklısı kan testi ver net belli olur inşallah istediğin sonucu alırsın 🙏🏻
Melosss_4433 Nargiz7 hayır benimde yoktu hala da yok göğüs ağrım 19 haftalığım silik çizgi çok hafif bile gözükse hamilesin anlamına gelir 🤗
Su1985 Nargiz7 tabiki şart değil her bünyede belirtiler değişiyor erken gebelik testini dene derim eğer silikte olsa çıkarsa kan testi ver bence
BirMucize2015 Nargiz7 canim herkeste hamilelik belirtisi farkli oluyor diyorlar ayrica cogu kiside hicbir belirti yasamadan hamile oldugunu ögreniyormus. Belki gec döllenmedir oyüzden test tek cizgi cikmistir adet olmazsa iki gün sonra yine tekrarla bence. Ilk 10 dakikadan sonra cikan cizginin bir anlami olmadigini biliyorum büyük ihtimalle uzun süre sonra cikan ikinci cizgi kuruma cizgisi falandir
eslemeslem Nargiz7 eğer çatlama iğnesi kullandıysanız onunda içeriğinde hcg olduğu için testte silik çizgi çıkar inşallah hamilesinizdir
Ortmenanne16 Nargiz7 bende sıfır belirti vardı ne göğüs şişmesi ne kasık ağrısı sadece reglime 5 gün kala sabah birden kustum ama ben hep kusan biriyim diye aman boşver dedim meğer bebiş varmış belirtileri beklemeyin şüpheniz varsa haftasonu olmadan kan verin 💐💐
Nargiz7 Ortmenanne16 yarınıda bekleyim regl olmazsam gidicem kan vermeye inşAllah🌹 hayırlı evlat olsun sizede🙏🏼