1234momsss Kızlar sabahları erken uyanamiyorum bildiğiniz öğlen uyanıyorum uyanınca biseyler yiyip içiyorum geç kahvaltının bebeğe ve gelişimine bı zararı olurmu ?
Ipek3427 1234momsss Olmuyor canım bende senin gibiydim ilk zamanlar geç kahvaltı yapardım 2-3 gibi atıştırırdım çok şükür şimdide oruç tutuyorum bebeğimin sağlığı yerinde
mom44 1234momsss 39 hafta oldum günde 2 öğün daha yeni kahvaltı yaptım bide iftarda 👍 hamileliğimin başından beri böleyim sıkıntı olmadı şükür
Cansurella 1234momsss ben suan bile hala yataktayım 😃😃 ve bebeğim iki hafta önde herseyi korkma bise olmaz ama dengrli beslenmek cok önemli tabi sık ve az
1234momsss mom44 bende ayniyim canım yeni kahvaltı yapıyorum bide iftarda başka yok ama bebek beslenemez gibi seyler söylüyorlar içim rahatladı şimdi 😊
mom44 1234momsss canm sabah özellikle sağlıklı ye süt peynir yumurta hiç birşey olmaz bebeğe yarayacak şeyler tüketiyorum ben hep toplam 5 kilo aldım ama bebeğimin gelişimi iyi şimdilik bakalım doğumca göreceğiz 😊
Melikeb19 Ben oturup kahvaltı yapmıyorum bile genelde şuan iki üç meyve ve bir bardak kefir ile halledicem mesela, bir sıkıntı olmaz herhalde
1234momsss Melikeb19 ay bütün anneler ayniymisiz bide ramazan psikolojisi sanırım gündüzleri canım hiç bişey istemiyo yemessemde tansiyonum dusuyo 🤗😒
1234momsss mom44 süt sevmiyorum canım icemiyorum ama hergun yumurta yoğurt ayran meyve tüketiyorum düzenli olarak 😊
Ruken123 Cansurella hahah kızlar bende yeni uyandım tek değilmişim ne güzel iyiki sahurda eşimle beraber yiyorum 😂😂😂
nilly Şuan daha yeni oturdum kahvaltıya şimdi başlıyorum. İki saattir fln yatakta dönüp duruyordum bi türlü kalkmak istemiyordum.