istanbul3434 minisinannesiiii tuy dokucu krem kimyasal oldugu icin onerilmiyor diye biliyorum. En kolayi ayna karsisinda jiletle almak sanirim
Esra-dmr minisinannesiiii canım bu işi yapan birisi olarak tavsiyem jilet de tüy dökücü de kullanma. İkisi de aynı kökleri sertleştirir. Ki tüy dökücü hamile bile değilken önerilmez genital bölge için kimyasallar çünkü. En güzeli gideriliyorsan ağdaya git hiç yorma kendini ☺️
Bebislerimiz Daha da büyüdükçe onu sürmek daha da zoe olur ve kremler önerilmiyor gebelikte ya agda yada jilet 🤷♀️
minisinannesiiii Ozge_ediz jilet çoğaltiyo tüyleri diyolar ben epilatör makinasıyla alıyorum normalde ama zorlanmaya başlıyorum artık
skuscu minisinannesiiii ağda ve epilatör 9.aydayım okadar zooor oluyor ki ama değiyor jilet vs sürekli kalınlaşma ve kaşıntı vs yapacak bence h jilete yada tüy dökücü kimyasala yönelme
minisinannesiiii Lemonade öreriz 😀😀 eşine aldıranlar varmış ben çok merak ediyorum nasıl rahat ediyolar
Lemonade minisinannesiiii ya o kadar eşe aldırmalık bi durum yok yaa bilmiyorum da tuvalette poposunu da mı eşi siliyor mesela eli uzanıyorsa alabilir yani ne biliym 😅 ben ön taraflarını makineyle aldım altları da eldivenle kopardım ha görmeden aldım ama temiz olmuş aynayla baktım sonra 😂
Buketkucuk minisinannesiiii Önerilmiyor, kullanılmıyor diye biliyorum canım. Normalde bile içeriğinde kansarojen madde bulunduğundan zararlı, hamileyken kullanımı tamamen tehlikeli ve yasak diye biliyorum 🙃
Buketkucuk minisinannesiiii olsuun yaptırabileceğiniz biri varsa alışıksanız ağda yaptırın, jilet kullanıyorsanız birine jiletle aldırın. Ya da traş makinesi ile aldırın, ya da ağdaya alışıksanız gelişigüzel eldivenle de alabilirsiniz😋