Ortmenanne16 litha doğum Mart’ta olacak ben çok keyifliyim bu durumdan belki de benimle aynı gün olacak doğum günü 🤭🤭 3 ay sonrası Haziran tam pusetle gezme zamanı bebede 3 aylık olacak rahat ederim diye umuyorum
Gulfeem Valla ben ağustosta hamile kaldım planlayıp😂 mayısta dogum, dogumdan sonra direk yazlıga gidicez, kışı hicc sevmem kasvetli havada sevmem. Lohusalıgım kış aylarına gelsinde istemezdim hic öylede denk getirdim😂🥰
litha Gulfeem vaaav karsi atak geldi kisci annelere inat😝😂yaa aslinda bu da cazip geldi fikir olarak simdi senden bu sekilde okuyup da dusununce😝ilerdeki hamilelik planim icin aklim karisti iyice😝yaz bebesiyim ben de bu arada🤩
2melek_annesii litha kışın dogum yapmak en güzeli bence yaza kadar bebek büyümüş oluyor ve dışarı cıkma sansı oluyor ama yazın dogunca toplandı diyene kdar 2 3 ay gecse yaz evde gecmiş oluyor
litha 2melek_annesii yani evet mantikli bi yandan ama kisin da disari cikilir tabii bi yaz gibi olmasa da oyle sartlanmamak mi lazim belki de😝herkesin fikri farkli ama cogunluk kisin dogum diyo😬
Gulfeem litha bende mayıs dogumluyum valla hep yaz olsuncuyum daha mutlu neşeli oluyorum kış gelince icim cekiliyo😂 benden sana tavsiye nisan başına getir dogumunu o daha güzel ahahah bende keske bir ay daha önce kalsaymısım😋😋 Düşünsene bahar gelmiss bebegin gelmiss miss gibi hava günes camdan iceri vuruyor beben cıbıl cıbıl üsüdümü derdi yok 😂😂 canım cekti vallahi. Bu arada bende senin gibi etrafıma sordum hep en güzel hamilelik dönemi ne sizce diye teyzemlere falan ahahah🤓🤓
Cansu_79 litha dogumunu kışa demk getirmelisin bence ben normalde cok üşüyen bir insanım şuan dogal gazı bile açmıyorum yaza denk gelse ölürmüşüm heralde diyorum bu yönden kış çok ideal bence 🙃
litha Cansu_79 havalar da sogumadi dogru duzgun bi kis yuzu goremedik ki ama🥴bi kar yagsaydi hava mis gibi temizlenseydi be😝 hepsini suzgecten geciriyorum ilerisi icin bakalim🤩🌸
momsboys litha benim hamileliklerim çok bulantılı oldugu için 2 bebeğimide planlı olarak yaza denk getirdim kışın hep bulantıyla geciyor çünkü bide yazın sıcakta suyla büyüyo bebek
Cansu_79 litha valla normalde ben hemen üşürüm dedigim gibi ama daha sıcak geliyor bana balkona falan cıkıyorum eşim üşüyor o kombiyi açıyor ben kapatıyorum 😊
balperisi_71 litha ben dogurcagim ayı haziran olarak seçmek isterdim çocuğum da yengeç burcu olsun isterdimmm 🥰❤️❤️❤️🐥
litha balperisi_71 astrolojiyle ilgilisin demek😝evcil bi yengec bebis he o da guzel😍balperisi bayildim bu arada nicke🥰🌸
Duygus123 litha Büyük kızım nisan doğumlu küçüğü aralık 3. de hazırana denk gelıyor onu deneyimlemedim ama bahar bence en güzel zaman ne çok sıcak ne çok soguk kısın hastalık vs. çok oluyor doğru dürüst dışarı çıkılmıyor. Kişiye göre degısır tabi
Miskokulum35 litha bizim evde klima var. Mayıs hazirana denk gelsin istiyordum hep çünkü küçük bebeği üşütürüm diye düşündüm. Çok şükür Allahım gönlümüze göre verdi. İnşallah haziran ilk hafta doğumum olacak 🤭
2bebis1anne Busbushatun benimde ilk kizim oyle asiri iyi olmustu bu agustos gibi gozukuyo busene tatil falan asla olmaz
Busbushatun 2bebis1anne ben aslinda kucuk bebekle tatile cikmaktan yanayim hatta sole dinlenmelik lohusayken bile giderim 2-3 gunlugune pusette aksama kadr yaticak kosturma yok mis gibi ama esim huylu asla kucuk cocukla gitmez😀
2bebis1anne Busbushatun ilk dogdugu zaman belki biraz sakin olabilir ama 40 ciktiktan durmaz belki gercu herbebek ayni değil