Edaaguleer Merhaba arkadaşlar 30 haftalık hamileyim ama kızım asla kendini göstermiyor hep eliyle yüzünü saklıyor hiç ultrason fotoğrafı yok nerdeyse çikolata yiyip gidiyorum ama plasentaya çok yakınmış ondan dedi tavsiyesi olan var mı ?
Nesrincente Edaaguleer 28.haftada benımde oyleydı elleri yuzunde bu gıttıgımde yanı 33 haftadada goremedım suyu sınırda dedı bu yuzden plesantaya cok yakın bu yuzden görünmüyor dedı iğne verdi suyum için
tugbaayilmazz Edaaguleer bizimkisi de hep yan duruyo yada kafasını göğsüne doğru çekmiş oluyo bir türlü net göremedik 😊 bu kızlar çok nazlı
Eda319 Edaaguleer Ben en son gittiğimde hem çikolata yedim hem de idrara şıkışık gittim bu seferde çocuk yerinde durmadı😂Sende idrara sıkışık git canım ozmn rahatsız oluyor bebek
Defnelokusu Benimde öyleydi son zamanlarda da elini yüzünden çekti bu sefer plesenta kapattı artık doğuma sürpriz 💙
Edaaguleer tugbaayilmazz Evet genelde kızlar öyle oluyormuş ya sürekli saklıyolarmış kendilerini doğumu beklicez artık 🤩
Gizemceylan Edaaguleer 27. haftadayız hiç görmedik daha yüzünü elini ayağını neyi varsa koyuyo oraya saklıyo 😅
minik_kalbim Edaaguleer canim benimde bebegim 3 oldu göstermiyordu geçtigimiz hafta 30dum bende gittim göstermedi yine tabi halbuki yolda o kadar konustum kendiyle😅sonra 3 tane cikolata bide su almistim birini yedim girdim göstermedi yan duruyodu yine eller yüzünde doktora dedim cikolatalarimi yesem tekrar girsem olur yürü bide dedi cikolatalari yedim yürüdüm su içtim beni cagirdiklarinda bebeğim yüzünü gösterdi şükür.🥰
Edaaguleer minik_kalbim Bende herşeyi yaptım hatta doktor dedi tekrar gel haftaya ücret ödemiceksin bakalım gösterir belki dedi ama sanmıyorum 😏