haziranin25i KutsalAnnelik Kars kaşarı Carrefour da var cihan şer markasıyla satılıyor biz ondan yiyoruz açıkçası yada şokta da var eski kaşar hatta ben şoktaki eski kaşarı daha çok seviyorum 😂🤭
Eayh KutsalAnnelik bende bitek kasar muz ceviz yiyorum gun boyu zaten bisey yenmiyo baska sisiriyor 😂
Eayh KutsalAnnelik her tadı degil ama bazilarini severim tost ve sarelle bence cok guzel Mesela esim bal kaymaj beyaz peynir yer hic sevmem o 3 luyu ama bu tostla sarelleyi kesin denicem.😂
Zafsim0801 KutsalAnnelik ilk defa duydum ☺️🙏hayır hiç öle birsey herkez Kars kaşarını nerden bulacak içerik ayni az farkla olsada birini daha fazla küflendiriyorlar. Marketten içim sütaş kaşar yumurta hergun süt her akşam
Selinbam KutsalAnnelik valla ben balıkesirliyim burda kars kaşarı diye küflü koyu sarı bi kşar satıyolar ben şarküteriden taze kaşar alıyorum
KutsalAnnelik Selinbam Yorumlarda kızlar doktor eski kaşar ye dedi diye yazmıştı eski kaşarda mı küflü gruba girer acaba gidip hepsini görmek lazım hiç anlamam bu türleri hep düz kaşar alır yerdim
Selinbam KutsalAnnelik bence sende kaliteli bi markadan yada şarküteriden taze kaşar al riske atma eger bünyende alışık değilse küflü kaşarla sorun yaşayablrsin
Meldemmmmm KutsalAnnelik eski kaşarın kenarlari küflü olur en az 2 yıllıktir. Sıyırıp yenir ancak taze kasarda var o küfsuz olur