KutsalAnnelik Kızlar kaşar bebeğe kilo aldırıyormuş ama bildiğim kadarıyla marketlerdeki kaşardan değil bu. Güzel doğal Kars kaşarı gibi almak istiyorum sizler nerden alıyorsunuz fiyatı çok uçuk olmayan güvenilir bir internet sitesi var mı önerebileceğiniz ??
Kadze KutsalAnnelik yoo normal market kasaritda aynı ben nesquik ve kasarla şok haftalarda biraz kilo aldirabilmistim. Ama Kars kaşarı genelde peynicilerde oluyor ( peynir ve kahvaltılık satan dükkanlar)
zynp07 KutsalAnnelik merhaba canım ben de bol bol kaşar tüketiyorum ben Küçükköy gurme diye bir sayfa var oradan alıyorum ürünleri doğal ve organik hatta şimdi ordan birde ceviz yağı aldım her gün aç karnıma içiyorum doktor tavsiyesi ile
Bsmlh KutsalAnnelik ben her sene alıyorum bu sene 2.aldım cidden kilo aldırıyor bebeğe isim vereyım çok begenırsın fiyatı eşim biliyor ama netten bakabılırısız yanatlı ismi senelerdir alırız
sumeyye60 KutsalAnnelik Kaşarda yüksek oranda protein var diye tavsiye ediliyor. Kars kaşarı veya güvenilir markaların kaşar peynirini tüketebilirsiniz. 100 gramında 20-30 gram protein var.
KutsalAnnelik Kadze Oluyor mu markettekiler sanki yine burada okumuştum hakiki kaşar olması gerek diye markettekilerde katkı çok felan diye ama bilemedim şimdi. Bulunduğum yerde yok maalesef bende internetten alırım diye düşündüm
Nasippp Kadze neguiki nasıl yiyorsunuz çerez gibi yesek işe yarar mı 🤭 kaşarda yiyorum ama 1-2 dilim anca çok sevmiyorum da🤦🏻♀️
Sumsumm zynp07 canim ceviz yemekten skldm bende ceviz yaginin herhangi bi zarari varmiymis ve yemişe gore faydasi nedir bende alip icsem bari
zynp07 KutsalAnnelik mutlaka bak canım ben peynirimi ceviz yağımı aklına gelebilecek tüm ürünlerimi sipariş ediyorum çok memenunum
KutsalAnnelik sumeyye60 Mesela hangi markalar canım artık hiçbirşeye güvenilmiyor ben tost yapıp yemeyi çok seviyorum sade pek tüketmiyorum
Bsmlh KutsalAnnelik evet canım saf katkısız çok güzel eskıde ordan alıyorum yeni kaşarıda herşeyonı alıyorız
MucizeAnnesii KutsalAnnelik tost peyniri almayın şakın antibiyotikli sütlerden yapılıyor . Kaşar peyniri alın direk .
Busra34ybg KutsalAnnelik canım bi okadar da kolesterolü tavan yapıyor gebelikte kolesterol zaten yükseliyor çok dikkat etmek lazım ayrıca kilo aldırıcak daha bir çok sebze meyve protein var sadece kaşara yönelmeyin :)
KutsalAnnelik Busra34ybg Meyve çok sevmiyorum yiyorum ama fazla değil kaşarda günde bir tost içinde tüketebilirim belki aşırısını yiyemem zaten 😊
Brcccc Busra34ybg evet zaten çok yağlı bir peynir olduğu için 3-6 aylar arasında tüketme dedi diyetisyenim 6 aydan sonra da kontrollü bir şekilde tüketilmesi çok önemli dedi
KutsalAnnelik Caniimkizim Eski kaşar olarak mı geçiyor bizim işimize şu an yarayacak olan Kars kaşarı dedimde tam bilmiyorum açıkçası 😊
Busra34ybg KutsalAnnelik o kadar normal canım zaten herseyin fazlası zarar bende mandalina ve ayva dışında meyve çok yiyemiyıeum ama mandalina ömrümde yemediğim kadar yiyorum çok hoşuma gidiyor 😂
Bsmlh KutsalAnnelik rica ederim 5 paket aldım en son 1 kg olan da var bide eski kaşar aldık ben kayınvalidem yakınlarımız hep aldık bide tost sevıyorsan müthiş eriyor🥰☺️