Tgcslmz Kızlar bebegimin cinsiyetini ögrenmeye gittim çok heyecanlıydım kalbim çok atıyordu cok güzel bir duygu ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin
Aysealty Tgcslmz o zaman sana bi isim önerisi.Nilda anlamı mucize demek☺Hayırlı olsun kızın benimde kızım olucak 😍
Tgcslmz ozdenarda 16 haftalıkken gittim göstermedi doktor bir ay sonra gl dedi bugün gittim gösterdi sizin kaç haftalık
ozdenarda Tgcslmz benm daha 10+4 benmde 12 de ikili taramam ve cinsiyetine baklckti ama sizi gornce bi umudumu yitrdm sanki
Tgcslmz ozdenarda inşallah gösterir cnm bazı bebişler hmn gösteriyor bnm ki bacağını acmamıştı bir ay geçti bu sefer gösterdi çikolata yedim sabah oynasın diye oturduğum yerde bir tekme attı yerimden sıçradım
Alinmavi ozdenarda 12. Haftada cinsiyet soyleseler de yuzde 100 kesin sonuc icin 15-16. Haftalari bekleyin muhakkak, alisverise baslamayin derim. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
M_cakir Benim 2. Hamileliğin ikisinide 12. Haftada öğrendim. Ama devlet hastahanelerinin ultrason cihazlarında görülemiyor diye biliyorum. Umarım öğrenirsiniz beklemek çok zor😊🙄
Nurglnsal ozdenarda kız bebekler daha geç gösteriyor genelde bende kızımı 20. Haftada öğrenebildim cinsiyet öğrenmeye giderken çikolata yiyin bol su için ki kapanmasın hareketlensin
ozdenarda Tgcslmz ayy insallah benmki acar bacagni en son gttgmde hep sirt ustu acik yatiyodu ama insallah yne oyledir
zlemAtAcar Nurglnsal biz 12. Haftanın içindeyken öğrendik Kız olduğunu 🤗😍 bizimki ilk muayenede gösterdi ama biraz döndü göstermedi falan derken tam artık göstermeyecek sanırım derken gösterdi 😇
Tgcslmz ozdenarda inşallah gösterir Bn hamile kaldıgımdan beri kız hissediyordum kız cıktı tabi cinsiyet önemli degil saglıklı olsun yeter
Nurglnsal zlemAtAcar siz şanslıymışsınız demekki 🙂 benimki göstermedikçe tecrübeli olan herkes kesin kız dedi doktorum pipisi var gibi erkek diyodu kız çıktı ama bende kız hissediyodum
Tgcslmz Aysealty rüya düşünüyrz cnm biz sagol senin de bebegin hayırlı olsun sag salim ALLAHIM kucagına almayı nasip etsin