ikibebekannesi Mnevvr53 aman şükürler olsun 😅 benim de 33. Haftam tansiyon yuksekligi yaşadım aklım çıktı erken doğum olacak diye
Mnevvr53 ikibebekannesi anaa bak mesela ben tansiyonum dan dolayi erken dogum yaptim 37 inci haftada ama bi tansiyon degildi bendeki protein cikti 2 santim acikligim vardi nişanim gelmişti 😃😃 simdiki gebekigimdede tansiyon dusuklugu yasiyorum cok anormal bi durumun icerisindeyim
Fevziyeakdemir Meldemmmmm benimki de 2 haftada 120 gr almış Salı tekrar çağırdı doktor nst ve suyuna bakıcam dedi ona göre haftaya alabilirim hazırlıklı gel dedi
Miraycaner Fevziyeakdemir balık yağını bebeğin gelişimi için mi kullandınız. Bugün doktor bebeğimin 2 hafta geriden geldiğini söyledi. Sizce kullansam iyi gelir mi???
Fevziyeakdemir Mnevvr53 bi yandan korkum inşallah sadece kilo olarak geridir yani ciğerinde falan olmaz gerilik inşallah
Mnevvr53 Fevziyeakdemir sigara ortamindan cok uzak durun benim esim sigara iciyordu onun dumanindan yuzunden bebegin cigerleri hep duman olmuş kuvezdeki doktor bebek sigara dumanindan baruz kalmiş dedi insallah bir sorun olmaz allahim 😔
[silindi] Benim bebegimde gelişim geriliği 34+4 haftalik 1700 gr kilosu doktor kontrolü üç günde bir ama çok güçlü oğlum hareketli felan iyi hareketi azaldığı an doğuma alıcak doktorum yada kanama felan olursa😊
Sema05 Fevziyeakdemir olsn cnm haftan iyi kilosu da güzel benim kan aksii ile sorunm çıktı daha 22 haftalık ve ne olcgi belli değil şu an gerileme yok ama başlar sa herşey olabilir dedi 😭 keşke bende görsem o haftaları Allah acısını göstermesin ben iki evlat kaybttm. Kilo alınır yaşasınlar da
Fevziyeakdemir Sema05 İnşallah canım Allah nasip eder sonuna kadar gelmeyi ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı
tatlibirannis Canim sen o güzel hamiş gunlerino üzme Allah’tan hayırlısı hem maşallah bebeğin olmuş ne güzel dimi bazen yanlisda biliyo doktorlar kuzum ❤️🥰🤗
Meldemmmmm Fevziyeakdemir yorgunluktan da oluyor gelisim geriligi kendinizi yine de çok zorlamayın sevgiler😘
tatlibirannis Fevziyeakdemir saol kuzum hep moralini düzgün tut eminimki çok güzel bir anne olucan❤️❤️❤️
archmom Fevziyeakdemir 37. Haftadan sonra misal sezeryansa zaten sınır oluyor . Zaten 37-38-39 da filan alıyorlar . Küvezde kalacagına pek ihtimal vermiyorum canım .