Aylizim Kızlar dün gebelik şekerim ölçüldü ve aşırı yüksek cıktı gebelikte şekeri cıkanlar yazabilir mi
ssnnmmm Aylizim benimde şeker yüklemesinde 188çıktı diyet uyguluyorum kontrol altında tutuyorum eğer dengelenmezse insüline başlarız dediler ama şimdilik başlamadık
Gamzesanlioglu Aylizim bende de çıktı şeker diyetle yaşıyorum çok zor düşmezse insülin olacak ama daha öyle düştüğü yok sınırda çıkıyor tatlı hamur işi beyaz ekmek yemiyorum hiç
Gamzesanlioglu Ozlemmm-06 sınır 140 140 dan üstü sıkıntı oluyor tok karnına 140 ve altı aç karnına 95 ve altı olması lazım
Aylizim Gamzesanlioglu benm 223 çıktı aşırı yüksek dedi doktorum yarın ölçmelere başlıycam alet aldık siz nasıl Bi diyet uyguluyorsunuz
Gamzesanlioglu Aylizim 29+3 üm en son 3 hafta önce gittim doktora 955 gramdı yarın gitçem ne kadar şuan yarın öğreneceğim
Gamzesanlioglu Aylizim sabahları 2 dilim yada 3 dilim çavdar ekmeği yiyorum öğlen sebze yemeği varsa ekmeksiz onu yiyorum yoksa meyve yiyorum 1 tane akşamda 2 dilim ekmekle yemek yiyorum gece de 1 tane elma yiyorum ilk başlar zorlanmıştım şuan alıştım acıkmıyorum
Glysrcn Bennde diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum. Kepekli ekmek sebze et balık tavuk baklagiller yiyorum. Makarna pilav hamur işleri zaten yasak.ara öğünler önemli miktarları da tabi