Dilara1903 Borusesi bugün sağlık ocağında kalp sesini dinlerken bile hemşire diyor ki, kaçıyor ultrason cihazından 😂
Msd26 Dilara1903 https://hizliresim.com/AwOt6B böyleydi gittiğimizde sonra çikolata falan yedim gitmeden erkekmiş:)
Alyas22 Dilara1903 13+3 Erkek Gibi Dedi 16 haftaya kadar net birşey demiyorlar ama bildiğim kadar erkek erken gösteriyor kız geç gösteriyormuş
Acemi_anne04 ftmaslhn01 dün gittim canım detaylı ultrasona alınmadım haftaya cumaya randevu aldım sadece rutin kontrol edildi kemik yapısı kızı anımsatıyor dedi kordonu bacakların arasına girdiği için kesin sonuç alamadım inşallah haftaya öğrenicem😊
elediyebiri Dilara1903 20. haftada gittim ne son. Malesef ögrenemedim hala. Cok hareketli diye Doktor bisey göremedi 😂🙈 Ben sessiz sakin bir insanim. Bebegim daha dogmadan babasina benzedi Walla 😂
Dilara1903 elediyebiri ahahahha hep öyle olurlar😂 ben de bugün sağlık ocağında kontrole gittim, hemşire diyor ki;ne kadar hareketli bu ya cihazdan kaçıyor resmen😂
ftmaslhn01 Acemi_anne04 allahım ya aynı bende detaylıdada öğrenemedim 23. Haftamda öğrenmeyi umuyorum artık ☺️☺️
ftmaslhn01 Acemi_anne04 kemik yapısından anlayamaz mısınız dedim ben doktoruma da kemik yapısından belli olmaz dedi
ftmaslhn01 Acemi_anne04 16 da görmüyorum ama kız olabilir göstermediği için dedi. 20 de kendi doktorum kordon değilse eğer pipi gördüm bence erkek dedi 😅
Acemi_anne04 ftmaslhn01 herseyin hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda kız erkek önemli değil canım😊(insan sadece merak ediyor 🤭)
Ebrar3435 Dilara1903 bende bugün gittim 16+1 kız dedi doktorum ama 2 hafta sonra daha net olur dedi bakalm o zamana kadar da kız dicekmi öncelik sağlık tabi kız erkek fark etmez😃🤰🙏😘
GoldenRose21 Dilara1903 ben oğlumda 12. Haftada hemen öğrendim. Ama kızım 22. Haftaya kadar kendini göstermedi 🤷♀️