Aybikee Ablam dr, ciğer yüksek a vitamini içerdiğinden karaciğeri yorabileceğini(zaten çok vitamin vs destek alıyoruz)ve sakatat olması sebebiyle hızlı bakteri oluşturduğundan çok tüketmememi söylemişti, bilginize,
TugcEsila Cansurella toksopkzman ne bilmiyorm canım ama degerlerim normal oldugunu biliyorum sadece kan degerim düsük ☺
TugcEsila Merrcimek 1 kereden bir sey olmaz insallah canim ya yiyelim bende istiyorum kurban bayramina kalmadan dogm yapmis olacagm ben insallah 🙈
TugcEsila Esraumit bilmiyordum canım a vitaminin ozelligi nedir degildir. Ama detaylı incelemeye girdiginde hamilelikte bile olmasi bir cok seyin yarari kadar zarari zaten var diye tahmin ediyorm 🙈
TugcEsila Abdbahar ah bir tadimliklar beni hic kesmiyorki canim gözüm ikincide kaliyor hep 🤣 yemeyincede aklimda yer ediyor 🤓
TugcEsila Arven kontrllü bir sekilde belki ayda yemk şartiyla yenebilir anladığım kadariyla canım cok açıklayıcı olmuş tesekkürederim 🙆👍
TugcEsila OzenMeryem yemeyende var yiyende demekki oyle gözüküyor yazilanlardan 😋 ama bende bir kere den bir sey olmaz diyip yiyecegim gibi gözüküyor yoksa rüyama girecek 🤣
Ozteber kokoreç ve deniz ürünlerinin hepsini yedim bende tek tek yazmak istemedim ciğeri hemen hemen 10 günde 1 yerim cok severim bende suan 26haftalik hamileyim herhangi bir sıkıntı yok. Batıl inanç bunlar
Xrem Ozteber kokoreçte toxo riski ve deniz ürünlerinde civa yüksek olduğu için sakıncalı diyolar. Hoş bende hep sosis falan yedim. Ama bildiğim kadarıyla hamilelikte sıkıntı yaratmıyo bunlar doğumdan sonra olabiliyomuş bende batıl inançtan sanıyodum ama tıbbi açıklamaları varmış bence biraz dikkat edin sizde.
deletedmom6295 TugcEsila ciğer vücutta toksinlerin biriktiği yer olduğundan ve aşırı a vitamini içerdiğinden yenmiyor hamilelikte. abartmamak koşuluyla öneren var ama ilk doktor kontrolünde sakatat ve balık dışındaki deniz mahsulleri ve şarküteri ürünleri yemeyin diye özellikle uyarıyorlarsa vardır bir bildikleri
Ozteber Xrem teşekkür ederim 😊 abartmadan arada yiyorum işte ama daha dikkatli olmakta yarar var dediginiz gibi😊