TugcEsila Hamileyken ciğer yenirmi? yiyen var mı annişler herhangi bir sıkıntısı olur mu bir bilen çıkar elbet 🤔🤗
BayanYaman TugcEsila hep batıl öyle şeyler canım ve benim hiç batıl inancım yoktur. Özellikle denemek için çilek yerken elime sürdüm sonrada elimi bacağımın iç tarafına sürdüm bebeğimin hiçbir yerinde leke falan yok ye gitsin 😂😂
Esesli TugcEsila ben yedim ama kendim yapmamıştım. Dışarda yedim. Hatta kokareç bile yedim 2 defa şuan sağlıklı görünüyor bebeğim Herşey Allahtan. yengemde yedi Bebek doğalı 2 hafta oldu gayet sağlıklı
Acrbaby TugcEsila yemekten bişey olmaz ama tenine sürme diyorlar canım batıl falan ama annem denemiş ortanca kardesimde gercekten vsr omzunda doğum lekesi s harfi üstelik tamm 😄😄
[silindi] TugcEsila bende faydası için yemek istiyorum ama eşim bir türlü alamadı kaç kere söyledim alınca pişirip yiyeceğim 😂 bu tür yiyeceklerin iyi pişmesi lazım o yüzden dışarda yemeyi tercih etmiyorum evde uzun süre pişirmekte fayda var çiğ olmadığı sürece bir sakıncası yok
TugcEsila BayanYaman 😀🙈 haklısın cabim batıl inancım benimde yoktur aslında yine de yiyenler olduğunu duyunca insan ayrı bir rahatlıyor 🤗
TugcEsila Esesli aynen canım evde yapmayı değil dısarda yemeyi düsünüyorum bende eşimde kan olur iyi olur diyor kanım düsük biraz ama hic yemedim hamile olmadan öncede tadını pek.bilmiyorum ama hamileliktenmi nedir tadini merak edyorm denemek istiyorum 😇🙈
TugcEsila Acrbaby yaa canım oluncada oluyormus demekki ozaman şaşırdm 🤓 adı ne peki s ile baslıyorsa dövme gibi duruyordur belki🤣
Esesli TugcEsila ben ciğeri hiç sevmem aslında ama canım istedi. Eşimde götürdü sağolsun yedim. Oda Allah’ın bi nimeti sonuçta zarar vermez. Rabbim korur onları. Herşey Allahtan gelir biz birşey yiyerek yada ne bileyim saç keserek çocuğun hayatını sağlığını etkileyemeyiz ki 😊😊
TugcEsila Esesli dogru söylüyorsun canim bunlar hep hurafe hersey Allahtan 😊 canımızın istedigini yemezsek sıknti olur diye düsünenlerdenim bende 😋 hem çok sakınılan göze çöp batarda derler 🤣
TugcEsila [silindi] sende haklısın canım ama ben de yapmayı bilmediğimden yerinde iyi yapan yerde yiyim diyorum hamileligi belirterek iyi pisirmelerini de istersek ağız tadiyla yemiş olurum cünku kendi yaptıgımı begenmeme ihtimalim yüksek 🤣
Merrcimek TugcEsila Bana dr yeme sabret dedi. Ben bi kere yemiştim Bi hastalıkmı ne varmış o geçmesin diye Başka bi dr da emin olmadığın yerden yeme dedi. İnternettede fazla a vitamini zararlı diyor
TugcEsila Merrcimek internete hic bakmafım canim hemen sizlere sormak gelmek aklima sayfa bağımlılk yaptı çıkamıyorum zaten 😂 doktorada sormak lazm yine ama pek cok seyi yemeyin diyorlar hep zaten bilemedm🤔
Esesli TugcEsila bencede. Canın isteyince yiyeceksin ki yemek için bahanen olsun. Ve biraz tevekkül lazım sen önlemini al abartmadan ye gerisini Allah’a bırak. 😊
Aslihan TugcEsila Bana doktor yememem gerektiğini söylemişti içinde a vitamini çok fazla olduğu için canım çok isteyince 2-3 tane yiyorum
[silindi] TugcEsila o zaman iyi piştiğinden emin olun çünkü gebelikte çiğ tüketmek çok sakıncalı afiyet olsun🤗
Merrcimek TugcEsila Ya aslında şöyle iyi piştiğinden emin olacaksın 1 yada 2 kere filan yiyeceksin abrtmadan 😁 Valla bayramda edirnedeyim o ciğeri ben de yemek istiyorum
Aslihan TugcEsila Yüksek a vitamini içerdiği için bebeğe zararı olabiliyormuş. Bende canım çektiğinde 2-3 tane yiyorum sadece nefsimi körertmk için
FiruzeGrks TugcEsila ciğer hamilelikte yenmesi gerekiyor diye bir çok yazı okudum.bebeğin beyin gelişimi için çok etkiliymiş.bende yedim ama kendim ellemedim.belki batıl inançtır bilemem ama sen yemeye bak ☺
TugcEsila FiruzeGrks böyle okuyunca daha da heveslendim şimdi 🙈 öyle yapmayı yemeyi düsünüyorum canım 🤣
Muson00 TugcEsila normalde hayatta sevmem ama hamilelikte canım çok çekti 2 defa yedim 1 defa kendim yaptım ikinciyi dışarda yedim bişeyde olmadı çok şükür sağlıklı bebeğim doğmasını bekliyoruz
TugcEsila Muson00 çok şükür canim Allahin izniyle bir sey olmaz inşallah 😌sağlıklarıyla kucaklarimıza alırız inşallah 😊 yararı olur zararı olmaz oda Allahın verdiği bir nimet sonucta degilmi 😀
FiruzeGrks TugcEsila ki benim miğdem bulanmama rağmen yedim ve bundan sonra da yemeye devam edeceğim 😊