Nisnisa 5 haftalık hamileyim bugün kahverengi kanamam oldu çok değil az dr düşük iğnesi vurdu. Daha önce 1 kere daha düşüğüm olmuştu. Başına gelen var mı sizce düşer mi çok korkuyorum kızlar 😢
Merverva12 Nisnisa mrhb ben de 5 haftalık gebeyım 10 gundur kahve lekenlenmelerım var ama doktor ıgneye gerdk olmadıgını kırmızı olmadıgı surece sorun yok dedı
Bebek-geliyor Nisnisa 4+4 de yerleşme kanaması oldu progestan kullandım 11 gün sürdü kanama. kan değerlerinizin takip edilmesi gerekir yerleşme kanaması olabilir istirahat edin hep yatın ağır birşey kaldırmayın sağlıkla gelsin inşallah 🐣
Nisnisa Merverva12 yerleşme kanaması olup olmadığını nasıl anlarız diyelim benimkide yerleşme olsa vrlduğum iğnenin ilacın zararı olurmuki
Bebek-geliyor Nisnisa vajinal kullandığınızda etkisi daha çok oluyor ama en az 1 saat yatmanız lazım erimeyen kısımları beyaz kremsi geri geliyor akıntı gibi aklınızda olsun.
ParlakNmt İlk gebeliğim 6 . Haftadayım bende de 1 çay kaşığı kadar kırmızı kan geldi bu normal mi doktora da gitmedim 😞korktum şuan açıkçası yardımcı olur musunuz
Nisnisa ParlakNmt canım benimde seninkinden biras daha fazla geldi gittim ama bence yerleşme kanaması gibi geldi bende boşa telaş ettim sanki iğne ve ilaç yazdılar umarım zarar vermez. Rengi ne renk akıntının
ParlakNmt Nisnisa düşük riskim varmış iğne verdi ve ilaç verdi kırmızı kan şeklinde ama çok azıcık geldi , kan geldiği zaman ihmal etmeyin canım hareketine oturuşuna yatışına dikkat et
ParlakNmt Nisnisa senin kaç haftalık bebeğin dikkat et gittin doktora başından savma olmasın aman canım