[silindi] Prolaktin değerim için doktorum emar çekinmemi istedi hangi bölümden sıra almam gerek hangi bölüm çeker bilginiz varmı
Goncikim [silindi] canım aynı şeyden muzdariptim ya beyin cerrahına yada endoktirin bölümüne gideceksiniz🙏Allah şifanızı versin
Bebek-geliyor [silindi] hem dahiliye de hem beyin ve sinir cerrahisinde çektirdim. bazı doktorlar endokrin bölümüne de yönlendiriyor.
Blossom [silindi] Önce dahiliyeye gideceksiniz. O da endokrinoloji bölümüne yönlendirecek. Endokrinoloji gerekli testleri yaptırıyor. Direkt endokrinolojiye randevu alamadığınız için önce dahiliyeye gitmek gerekiyor.
Fatma12345 [silindi] doktorun yonlendirmedi mi cnm seni benim bildiğim beyin cerrahi emar çekiyor ama diğer bölümlerde de olabilir belki onlardan bilgim yok ama beyin cerrahi kesin çekiyor
Bebek-geliyor [silindi] eğer doktorunuz mr çektir dedi ise dahiliye mr çektirmenizi ister sonuca göre hareket edersiniz.
Fatma12345 [silindi] ewet emarin çıkma süresi de var 1 hafta 10 gün kadar randevu dusurebilirsen hemen emar için 1 hafta felan beklersin en çok