Kardelen_nm Merhaba 3 aylım Bebeğim var kafasını kısa süre dik tutabiliyor ama sürekli sağ doğru eğik daha küçük olduğu için olabilir mi böyle olan anneler var mı düzelir mi acaba
Kaderimm Kardelen_nm tatlım pek bı bilgim yok ama daha küçük olduğu için olabilir kimi bebekler 6aya kadar kafasını tutamaz derler yatırırken bı sağa bı sola yatitmaya çalış kafa yapisi içinde önemli yinde bı çocuk doktoruna danis istersen umarım bı sıkıntı yoktur sadece küçük oldugu içindir .🤲😘
Pelinbyrktrlr Kardelen_nm tortikolis olabilir, yeğenimde vardı 1 aylıkken fark edildi fizik tedavi ile düzeldi, siz de doktora göstermelisiniz
Elifkyhn1993 Kardelen_nm her ay duzenli doktor kontrolune gtmiyomusnuz acaba? Doktorlar bunu kontrol ediyor yinede tetikte olun bole seyler ihmale gelmiyor bi sorun varsa cikar. Her ay goturun doktora 6.ayfan sinrada 2ayda bi goturun yasindan sonrada 6ayda bi mutlaka
Kardelen_nm Farahsmom bilmiyorum araştırdığım kadarıyla 4 Aydan sonra tutamıyorsa sorun vardır yazıyor ama kafasını dik tutmaya başladıktan sonra böyle oldu zaten ama mutlaka kontrol e gşdecem sağolun
Kardelen_nm Kaderimm inşallah sıkıntı yoktur ama kafasını dik tutmaya başladığında böyle oldu bu zamana kadar böyle değildi 🙂🙏
Kardelen_nm Pelinbyrktrlr benim kızım daha yeni kafasını tutmaya başladı omdan sonra sağ tarafa doğru düşüyor sürekli ama kontrol e götürecem sağolun 🙏
Kardelen_nm Elifkyhn1993 benim bulunduğum yerde çocuk doktoru yok küçük bi hastane var her ay gidemiyorum Deniz yolu olduğu için ama gittiğimde mutlaka götürecem sağolun 🙂