Hsdk 34+3 haftalık hamileyim. 31 haftadan beri sancı çıkıyor ntsde en son muaynede de rahimimde kısalma oldugunu ama suan için doğum olmadığını söylediler. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Ne yaptılar
BAS123 Hsdk canım nst de sancın çıkınca nasıl bir görüntü oluyor çizgiler devamlı şekilde mi yükseliyor bugün bende de aynısı oldu ilk kez
Goncikim Hsdk geçmiş ılsun canım Allah sağlıkla yavrunuzu kucağına almayı nasip etsin🙏Şimdi kaç kilo bebeğiniz
Bebek-geliyor Hsdk bende de rahim ağzı kısalığı var 13+5 den beri proluton iğne oldum haftada bir 4-5 ay ve progestan kullanıyorum günde 3 kez 33+6 dayım şükürler olsun inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Hsdk Bebek-geliyor inşallah suan bende progestron kullanıyorum 1 haftadır nerdeyse ama sancılarım gün geçtikçe artıyor ne yapacağımızı bilemiyoruz. Sizde inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Eminik Hsdk tuvalet harici kalkmayın ilaçları düzenli kullanın durur inşallah haftanızda iyi stres yapmayın
Hsdk Eminik inşallah dursun da doktor 35 ten sonra biz doğuma müdahale etmiyoruz.Doğum olacaksa olur dediler umarım biraz daha geç olur.
Duygusuz Hsdk benimde 30 haftadan beri sancım cıkıyor nst de suan 33 haftalıgım bu haftada az sancı cıktı ama acılma vs yok
Hsdk Duygusuz benim en son ntsde baya sancı çıktı eskiden bir kere görünüyordu en sonkinde baya çıktı ama doğum değil suan dediler. Normalde ntsde çıkıyordu ama ben hissetmiyordum son bi kaç gündür şiddetli şekilde hissediyorum