Elifaysu Astadavistabeybi son. Dört gün bugün kontrole gittim pazartesi tekrar göreyim seni dedi 🤭 gelmiorrr bebekler
Astadavistabeybi Elifaysu hastane ve ev arası gitgel yapıyoruz resmen üstelik ben özele gidiyorum doktorun kapısının önünde bin kişi 🥺bu gidişle covid i kapmazsak iyi
B0220 Astadavistabeybi ya resmen içimdekileri yazmışsın 😂😂🤦🏻♀️ Son 5 gün zerre belirti yok 😐 temizlik konusunda kafayı yedim heran tetikte bekliyorum aman doğuma gidersem evim temiz toplu kalsın derdindeyim 🤦🏻♀️😂doğumu bile bu kadar çok takmadım kafaya 🤦🏻♀️😂🤷🏻♀️
Astadavistabeybi B0220 sormayın ya sanki eve İngiliz kraliyet ailesi gelecek 😬😬😂😂😂her an temiz tutuyorum bende hazırda bekliyorum biliyorum ki ev ve ben dağınıkken gelecek 😍
Srhtzlyh Astadavistabeybi bizimde son 7. Valla dediğin gibi ne ağrı ne sancı hiçbir belirti yok. Paytak paytak yürüyordum ama şuan normale döndüm. Gelmekten vazgeçti galiba kızçem🤷♀️
Astadavistabeybi Srhtzlyh bende de rahatlama var ağrı sızı azaldı eski Halime döndüm gibi 😅doğmayacak gibi
Srhtzlyh Astadavistabeybi evet ya sanki hamileliğin başındayım hiç zorlanmıyorum yürürken yatarken filan. Suni sancıyla başlayacak gibi. Ordanda büyük ihtimal sezaryene döner gibi🤦♀️
NurSema01 Astadavistabeybi son 17 ama bende de bi belirti yok yerleri çok rahat sanırım 😂 bu gidişle benim oğlan askerlik çağına doğacak gibi duruyor arkadaşlarım hep öyle diyorlar 😂😂