Kızlar öncelikle herkes gibi doğum hikayemi paylaşır mıyım diyordum acaba ve o gün geldi 01.01.2021 de dünyaya geldi umutcuk☺️ 31 nde kontrolüm vardı ve hiç sancım yoktu nst de 12 günüm vardı doğuma ben tabi heyecanlanıyordum ne zaman doğacak sancımda yok normal doğum çok istiyordum açıklık vs hiçbirsey yoktu, neyse eve geldim yılbası günü gece 1 e kadar evde oturduk ama oğlum çok haraketliydi sanki karnımdan cıkıcaktı o gece ama ağrım sızım yoktu ta ki gece 2 ye kadar ben evde 4 e kadar sancımı cektim belimden kasıklarıma vurdu sürekli ve 6 7 dk bir geliyordu gezindim turladım bana mısın demedi… Eşimi kaldırdım 5 gibi hastaneye gittik Allahtan doktorum nöbetciydi o gece heme kontrol etti ve 5 cm acıklık var dedi normal doğum için yatış verdiler ben şoka girdim sabah sancım yoktu ama 5 cm acılma olmus herneyse doğumhaneye girdim ve saat 9:11 de oğlum dünyaya geldi ilk gebeliğimdi onun için zorlandım tecrübe hic yoktu suni sancı hic almadım açılmam güzel gitti doğum kolay değil evet insan hic cıkamıycak zannediyor kendini ordan ama kafası ve omuzları gelince dünyaya sizde yeniden geliyorsunuz 6 dikişim var kesi yapıldı oda biraz zorluyor hissediliyor ama bitiyor hepsi şimdi yanımızda evimizdeyiz Allah herkese güzel kolay doğumlar nasib etsin ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın darısı sizlerin başına💙🧿