Drnzgn Bebek bezini hangi marka kaç numara ve kaç adet aldınız yenidoğan bebekler çok hızlı büyüyor küçük paket mi almak lazım acaba diye düşünüyorum
Oykuaygun Drnzgn evy baby 40lı alıcam. Denicem bakalım pişik falan yapacak mı sıkıntı olmazsa devamını alırım ☺️
Minikkusum_ Drnzgn biz çok marka değiştirdik aslında bunu bebislerin poposu belirliyor cildine hangisi iyi gelirse hangisi pişik yapmazsa alıp deneyeceksiniz biz prima da kaldık çok menmunum☺☺
Duygu3437 Drnzgn sleppy aldım 40lı aldım pişik alerji yapar diye fazla almadım eğer yapmazsa alırım devamını
Oykuaygun Drnzgn bana onlar biraz pahalı geldiği için Evy babt tercih ettim ama bakalım bebişim beğenecek mi ☺️☺️
Eylul58 Drnzgn Sleepy merhaba seti almıştım 45tl idi içinde, 20 adet 1 numara bez, 20 adet 2 numara bez, 10 alt açma bezi, bide islak mendil Deneyip iyi olup olmadığına karar vereceğim çok almadım bu yüzden
monaroza Drnzgn Sleepy önerildi bana çevremden en çok bende jokerden merhaba bebek seti aldım 20 tane 1 numara 20 tane 2 numara 10 tane alt açma 3 paket de ıslak mendil var denemek için iyi olduğunu düşünüyorum eğer bebeğime pişik yapmazsa o markayla devam ederim
Ebruyavuz0 monaroza Alt açma bezi tam olarak ne şekilde kullanılıyor ben daha almadım bez falan 31 haftalığım ilk hamileliğim bilmiyorum alt açma minderi yerine mı alınıyor
monaroza Ebruyavuz0 Evet yani bebek bezi gibi oluyor onunda dışı ama dışarda kullanmak için annem bana alt açma minderi de yaptı onu evlere gittiğimde kullanıcam ama bu hazır alt açma örtülerini dışarda kullanıp atıyorsunuz daha hijyenik
mrs_elisah E bebekten baby me marka 100 adet 1 numara aldım. Fiyat uygundu içerik temizdi memnun olanda çoktu 🤗 inşallah bizde memnun kalırız
haziranin25i Drnzgn ben açıkçası hepsiburada dan 40 TL ye sleepy merhaba bebek seti aldım.. İçinde 1 numaradan 20 adet 2 numaradan 20 adet 120 yaprak ıslak havlu ve 10 adet alt acma örtüsü bez konusunda stok yapmayı düşünmüyorum bebeğin poposu hangi bezi kabul ederse o şekilde devam edeceğim. 🤗
mrs_elisah Tgcbdr ay sevindim hadi inşallah bende memnun kalırım. Çünkü bez çabuk biten bişey dünyaca para vermek istemiyorum🤗🤗😇
Buketkucuk Drnzgn ben henüz erken olduğu için almadım ama çevremde ne kadar anne varsa hepsi primadan şikayetçi. Kimisinin bebeğini pişik yaptı, kimisi sızdırdı bu yüzden asla prima almayacağım. Muhtemelen sleepy falan alırım ya da a101 bim markası da çok kullanılıyor bakacağım🤰😉