Rojbinizgi35 Ege yaşam hastanesi ipek demir hocam gayet memnunum dün bende ücret konuştum 2750 bir gün yatış veriyorlar
Oglakdorukcum Mehtapakgl 3 güne kadar ücretsiz odada kalabilme işitme topuk kanı vesaire dahil 2000 ekstra epidural istwnirse500 nstde Ücretsiz yapılıyor buarada yılbasından önce 1500dü 2000 oldu sezeryanda 2200 kovid testi 200 TL en düşük fotograf cekımı 250 300 TL
[silindi] Mehtapakgl bizde bunların hiçbiri yok dogum 3bindi ona da yılbasında zam geldi diyolar sizinki iyiymiş gene
ssnnmmm Mehtapakgl bende Çanakkale’de Can hastanesinde yapacağım doktorum dışarıdan gelecek hastane 2500 doktor 2civarı alıyor tabi bu planlı sezaryen için normal doğumda doktor daha fazla alıyor plansız doğumda hem doktor hem hastane daha fazla alıyor
Bilibon Her bilgede farkediyo bnce dr da farkediyo istanbulda bi hastane zamsiz hali 7000 e anlastik baska birisi ayni hastanede farkli bi disardan dr la 6000 e anlasmis 2 gece yatis bebegin ilk muayenesi topuk kani falan icindeydi diye biliyorum
Mcakir Mehtapakgl benım doktorum can hastanesinde 4500 ya da 4750 felan demişti. Kapı süslemesi var sadece. İşitme testi felan zaten 5. Gün mü ne kontrole gelince oluyomuş extra ücretli. Epidural istersen +500 tl . İlk dogumdan sonra cocuk doktoru muayene edıomus o dahilmiş. Foto dahil diil. Fotoğraf paketi 500 tl den baslıo 2500 e kdr var
Mehtapakgl Mcakir bizede neredeyse 600 bini bulacak gibi. Aynen işitme testi 3. Gün falan oluyor dediler. Bizde sezaryen epidural farketmez hepsi 3300 dedi.
TugceG Mehtapakgl bizde sadece doğum 2019 doğurdugumda 2500 içinde kapıya tül birde şerbet vardı okadar😂 şimdi yine aynı doktoruma ahnk hast ege gidiyorum ücreti sordum tahminen en yüksek 3000 yaparlar dedi.
Zeynoveannesi Mehtapakgl canım benim doktorum dışardan gelecek üç hastane var özel hangisinde istersen onda yaparız dedi birine 3500 birine 4000dedi ama söylediği hastanelerin yoğunbakımı yetersiz geldi bana o yüzden medikalparkta yapacağımı söyleyeceğim bu hafta gidince ona da Bi 5 bin der artık muhtemelen 😂 ama doktorum çok iyi 10 dese veririm gözümü kırpmam ama ilk bebeğin muayenesi tahlilleri içşndemiydi hiç sormadım şuan sen söyleyince aklıma düştü bu hafta bende gidince Bi sorucam bakalım akıl akıldan üstündür bak aklıma hiç gelmemişti iyi oldu senden duyduğum 😊
Mehtapakgl Zeynoveannesi sor valla canım, neye ne kadar vereceğimizi bilelim. 3500 4000 bini isteyen hangi hastaneler. Birde medikali sorduğunda unutmazsan bana da haber eder mısın. Birde bu 3500, 4000 sadece hastanenin istediği dimi doktor dahil değil.