kelebegims Merhaba kızlar bebeğimin kalp damarı gelişmediği için doğunca ameliyat olması gerekiyor onun için doktorları tecrübeli olan bi yerde doğum yapmak istiyorum. Uludağ üniversitesinde daha önce doğum yapan varsa yardımcı olabilir mi?
Lalin2580 kelebegims canım ben 22 haftalık doğum yaptım bebeğim yaşamadı ama Bilge hanım var doçent aynı zamanda perinatolog diye biliyorum çok ilgililer asistanları fln özel hastaneden daha iyi
Surmika Ablamın kalp rahatsızlığından dolayı, en donanımlı orası olduğu için fakülte dışında doğum yapmasına izin vermemişti kalp doktoru. Fakültede doğum yaptı bir sıkıntı da yaşamadı çok şükür. Oğlu şimdi 2.sınıfa gidiyor maşaAllah :)
1prenses2pren öncelikle geçmiş olsun ben de 35 haftalık hamileyim şevket yılmaza gidiyorum fakülteye gitmek istemiştim Ama 2 hafta önce aradigimda 13 haftadan sonra doktorlar bakmıyo demislerdi
kelebegims 1prenses2pren teşekkür ederim ben 26da gittim takip için doktorla görüştüm raporum vardı ondan kabul ettiler beni de 😔
1prenses2pren kelebegims hayır çok şükür yok ama 3 hamilelik sezaryen ve kizim dünyaya geleli 1 yıl oldu o yüzden
kelebegims Lalin2580 başınız sağolsun 😔 başka bi doktor bakmıştı bana değişiyor dediler bakan doktor. İnşallah iyi bir doktor bakar bana da 🤲
Lalin2580 kelebegims canım kendisine muayene olmak istersen ücretli hasta bakıyo direkt ona randevu alabilirsin diğer türlü asistanlar bakıyo
Lalin2580 kelebegims evet canım hastaneyi arayarak alıyorsun çok yoğun kendisi o yüzden biraz zor randevu almak özel öğretim üyesi Bilge çetinkayadan randevu almak istiyorum dersen yardımcı olurlar