Sahika8989 Tubaecmel saglikli besleniyorum canim elimden geldigin ikinci hamileligim bu benim d eboyle bisey ilk defa basima gelince suphe duydum acabami ?
Byzaoz Sahika8989 hic korkma panik yapma lütfen. Bak bu zamana gelmissin Allahim saglikla kavustursun.
Mysonandme Benimde 33. Haftadayım 37 görünüyor. Çok stresliyim. Miadını doldurur inşallah. Ne yapacağımı da kestiremedim. Erken doğum istemiyorum. Akciğer gelişimi için miadında doğsa iyi olacak. Doktorlarda korkuttu.
Avakado-34 Sahika8989 Doğru mu anladım acaba ? 31 haftalık iken 1900 kilo, 34 haftalık iken 2550 kilo mu ?
Sahika8989 Duygusuz aman bi hafta gene iyi ama 2 3 hafta cok tuhaf geliyo gebelik sekerinden suphelendi ama bisey cikmamis hatta tokluk sekerim dusuk cikmis
Bayramyildiz Chucky bende ikizlere gebeyim 28 haftaligim ama ultrason da 26 haftalık çıktı doktor geriden geliyor dedi çok korktum acaba sıkıntı olmaz dimi gelişirler
Sahika8989 Bayramyildiz benim oglan oyleydi canim bisey olmuyo hatta haftasiyla uyumluyfu ciktiginda merak etme simdi onde gitmeside tuhaf geriden gelmeside anam sanki eskiden ne vardi ultrasonmu vardiki hersey dogsl dogal dogup yasiyorlardi simdi bazi cocuklar hasta benim ilk oglan da hastaydi
Chucky Bayramyildiz gelişirler inşallah son haftalarda ilerilere gidiyorlar Allahım sağlıklı evlat nasip etsin ❤️
Duygusuz Sahika8989 benimde şekerim cıktı tekrar aclık tokluk test istedi salı günü gösterecgim İnş sorun cıkmaz
minisinannesiiii Sahika8989 bana da hep 1 2 hafta fazla söylüyolar 24 haftalikken 25 26 dedi ama o zamanlar evli bile değildim 😀😀
Sahika8989 minisinannesiiii evli degildim derken 😂😂😂😂 allahim sadece onu okudum kb. Cnm 😂😂😂 evli olmadan mi hamile kaldin
minisinannesiiii Sahika8989 yok kız fazla söylüyorlar 1 2hafta bende evlendiğim gün adettim 1 hafta sonra oldu bebek büyük söyleyince ağzım açık kaldı da tam gününü söylemiyolar sonlara doğru belli olur demişlerdi eşime doktorun dediğini söylüyorum e o zaman evli değildik diyo artık doktor sorunca adetin son gününü söylüyorum 😀😀😀
Sahika8989 minisinannesiiii allah senin iyiligini versin 😀😀😁😁 bende baska sey dusundum hc kinamadim cunku gercekten cok sey gordum duydum allah saglik versin kuzucuklarimiza oyle yavrum cok zor