Byzaoz enfla Sahika8989 bizde en bastan beri gelisim hep iki hafta önde. En son 31 haftalikken gittik 33haftayla uyumluydu suyunda biraz fazla dedi doktorum. Bi sıkıntı yok sadece erken gelebilir dedi ama oda sıkıntı degil gelisimini tamamladiktan sonra.
Chucky Sahika8989 hiç bir sorun oluşturmuyor 2 hafa geri veya 2 hafta ileri olması normal kabul ediliyor 😊
Sahika8989 Byzaoz suyum ile ilgili birsey soylemedi zaten ama kilosu icin dedi 3 hafta once 1900 kiloydu simdi 2550 kilo olmusuz
Byzaoz Sahika8989 yok canim korkma sonucta gelisimi ve kilosu ilerde . Geride olsa sıkıntı olurdu bence. Gelisimini tamamlayinca günü dolunca gelir
Avakado-34 Sahika8989 Doğru mu anladım acaba ? 31 haftalık iken 1900 kilo, 34 haftalık iken 2550 kilo mu ?
Sahika8989 Byzaoz oglum 1 hafta gerideydi bi problem olmamisti kilosu 4.500 kg dogdu simdi en asagiya 3 3.5 olur diye tahmin ediyorum
Bayramyildiz Chucky bende ikizlere gebeyim 28 haftaligim ama ultrason da 26 haftalık çıktı doktor geriden geliyor dedi çok korktum acaba sıkıntı olmaz dimi gelişirler
Zynpk Sahika8989 no problem bebek kilolu demekki. İri bı bebek siizi bekliyo 🤗bende 28 haftalık Ken gittim Dr dedi 30.haftalik hamılesn. Dedm yok 28 Dedi o zmn bbek iridir..
Sahika8989 Zynpk oglumda iriydi kizimda iri olucak ayni babasi kiliklilar bitane cocumm bana benzemedi icimi rahatlattiniz cok tesekkur ediyorum ❤❤❤
Mom046 Zynpk Ne alaka? Geç döllenme diye bişey var 😁 Geride olan sıkıntılı değildir burda bilmeyen anne adaylarını tereddüte düşürebilirsiniz.
Mom046 Sahika8989 Bizde 36+6 ama 34+5 görünüyoruz baştan beri böyle bir açık var geç döllenme sıkıntı yok.
Atsyifn Mom046 bnm son adet tarihim 23 nisan ama doktorum i4 Mayıs yaptı smdi 35+2 yim 4 mayisa göre. Dun hastsneye gittim bebek 36+5 ile yani 23 nisana uyumlu arayi kapatmis gibi. Ben smdi 23 nisan mi son adet tarihim yoksa 4 mayis mi kafam karışık
Zynpk Sahika8989 Sahika8989 bizim babamızda iri kızm tip olarak babaya benziyo ama yuzdn bana benziyo allahtn 😄bakalım oglan nasıl olarak iri olması zaten Babasın çekmiş de😀
Sahika8989 Mom046 bayan icin demiyorum ama olumsuz cok sey yaziliyor bazen burada olsun dusuncesini yazmis 😏
Zynpk Mom046 geç döllenme. Diye birsey var ama gelişim geriliği de olabiliyo bazı bebekler ler. Zaten de. Onun açıklamasını yapar anneye..
Byzaoz Sahika8989 evet farkli olabiliyor bazen basta iyi kilo alip son haftalar almiyolar bazende ilk baslarda geriden gelip son aylar fazlaca alip tamamliyorlar. Saglikla gelsinler insallah da gerisinin bi onemi yok. Siz caninizi sıkmayın
Mom046 Sahika8989 Düşüncesi geç döllenme yaşayan anneleri soru işaretine düşürebilir. Bilgiye dayalı değilse bazen bu tarz düşünceler kırıcıda olabilir bazen ince düşünmek lazım..