Senaa27 Esraa11 benim 5.5aylıkken hafif belirmeye başlamıştı hareketlerini de 16.haftada hissetmeye baslaodm
G92 Memmedli benimki da aynı, ilk gebeligimde doğuma kadar hamileliğim pek belli olmuyordu, özellikle de bol tişört ile gezdiğimde, sadece biraz kilo almış gibi gözüküyordum, ikinci gebeliğimde 13-14 haftalarda çıkmıştı karnım
Gulsah45 Esraa11 7aydayım 15 kilo aldım ama karnım yeni yeni belli oluyo 😛 Kişiden kişiye çok değişiyo
Bilibon 5 ayi gecince belirmeye basladi 7 bucuk ayligim hala horebler hani karnin nerde dio bana kalsa kocaman o ayri da herkes bir degil ama 6 ayda falan anlasilir kivama gelio anca
minisinannesiiii Esraa11 benim 22 23 de çıkmıştı hatta istemeye gelceklerdi geçen ay belli olmadığı için 😀😀😀😀
Melikeolc Benimde 18 hafta birden bire bir çıktı ben bile alışamadım daha şoktayım anlamadım yarısı gazdan şişiyor bence 😂
Papatyam_anneyim Esraa11 😄😄çok normal bende 11 haftalığım göbeğin daha çıkmadı genelde 5 ci ayda çıkar ilk hamileliğimde öyle olmuştu
purpleviolet Benim 6.aydan sonra belli olmaya başladı. Bende hep ilk haftalar heyecanlanıyodum ne zaman çıkacak karnım diye 😂 şimdi doğuma 1 ay kaldı o kadar kocaman ki ayaklarımı göremiyorum çorap giyemiyorum ağda yapamıyorum sağa sola dönemiyorum çömeldiğimde geri kalkamıyorum bu günlerin tadını çıkarın kızlar 😂🤦🏻♀️
Sevdae bellakey aynen bende bazıları o sertliği hissediyormuş benim daha öyle hissettiğim bişey yok inşallah iyilerdir canım