Vscomedya Kızlar 11:30 da muayene oldum aşırı derecede bastırdı karnıma (ayaga kalktı daha iyi bastırmak için ) bebek ters yatıyor göremiyorum diye saat 15:30 ve hala canım açıyor. Böyle bişey başına gelen var mı?
Melosss_4433 Vscomedya bana da yapmıştı aynısını doktorumu değiştirdim 2 gün kasık ağrım olmuştu ve o kadar bastırarak bakmasına rağmen bana yanlış bilgi vermişti düşük iğnesi yaptıracaktı neredeyse dış gebelik olabilir diye 🤦
Minisannesi2904 Vscomedya kaç haftalıksın kilon varmı peki mesela benim doktorumda çok bastırırdı kilom olduğu için bastırmasa göremiyodu pek mecbur ses çıkaramıyodum😬😬
Gizmolata Vscomedya biraz kilonuz varsa normal, görmek istemiştir bebeğin pozisyonu değişsin diye yapmıştır🥰 etiniz biraz acır ama bebeğe bişey olmaz merak etmeyin her muaynede böyle olmaz mecbur kaldığı için yapmıştır🥰
Betulice91 Benim doktorumda Prof ve çok iyi bir doktor her kontrolde bastırır iyi ölçüm almak icin hiç sıkıntı yaşamadım 31. Haftadayım
Aslanlarim Benimde dün kontrolüm vardı aynı şekilde benim Dr da bastırdı epey. Eve gelirken zor geldim bebek bir baskı yaptı bütün gece kasiklarim ağrıdı. Ama bugün daha iyiyim