gel_artik_bebegim Ayceycev 2 günde bir olmalı spermin kaliteli olması için hem bu sekilde yumurtlamayı da kacirmamis olursun
Aylinsemih Ayceycev valla bana yumurtlama döngü zamanın başlayınca 1 hafta demişti ama sizin doktorumuz nasil der bilemem
gel_artik_bebegim Aylinsemih zaten ben herşeyin doktordan bittiğine inanıyorum doğru yönlendirmek önemli çoğu doktor işini baştan savma yapıyor giden zaman hayal kırıklıkları doktorun umrunda bile değil ben şuana kadar 5 doktora gittim hepsi özeldi hiçbirinden de memnun kalmadım düşük yaptigimda devlette bir doktora muayene oldum o doktor baya ilgili geldi ona gitmeyi düşünürüm tedaviye en baştan başlamayı düşünüyorum tüm testler en baştan yapılsın
gel_artik_bebegim Mavi_- testleri sipariş versem mi yoksa adet olmayı mi beklesem bilemedim kargo 1 hafta 10 günde geliyor buraya
2prensannesi2008 Adet gününü bekle sen yinede adete yakın kan verince net olarak cıkmıyor gecikirse tekrar ver ayrıca folik asit kullanmanı tavsiye ederim bnde kimyasal gebelikten sonra kullandım hemen hamile kaldım inşallah hayırlı zamanda sende hamile kalırsın 🤗
Beybisiannesi gel_artik_bebegim Bende de polikistik overm vardı ama ben çok zayıftım 42 kiloydum kilo alamıyordum tek belirtisi adet düzensizliği idi birde son adetim 1 gün sürmüştü doktora gittim herşey normal sana ilaç vermek istemiyorum daha çok gençsin eminim ki olacak kafandan bebek olayını sil olur dedi. Sonra biz denedik denedik olmuyo ibrahim saracoglunun bir videosuna denk geldim aynı benim olayı anlatıyordu ve önerisi havuç ve incir kürüydü hemen yaptım içtim düzenli bir şekilde ve sonra hamile kaldım ben buna bagliyorum istersen sende bi araştır inah faydası olur 🥰
gel_artik_bebegim Beybisiannesi canım ben her gün 1 havuç 1 kuru incir yiyorum ama yine de bakıcam o küre inşallah faydası olur 😊
Beybisiannesi gel_artik_bebegim Benim yaptığım kür yenmiyor havucu ayrı suda kaynatıyorsunuz incir i ayrı suda kaynatıyorsunuz ikisin de ayrı ayrı kaynama dakikaları var daha sonra birleştirip ılık bi şekilde içiyorsunuz
Banubaytok gel_artik_bebegim bak nap biliyonmu eczaneden ikitane taki al birini beline birini de göbek altına vurdur biraz yakar 4 5 gün idare et çıkartma yumurtalık günü hesapla 14 gün say öğün birlikte ol 20 dakka kakma bacaklarını dik yat ben ole yaptım kaldim bide dua et
gel_artik_bebegim Banubaytok yakı aldım canım eğer hamile değilsem yapicam diye . bu ay deneyeceğim bakalım inşallah olur
Banubaytok gel_artik_bebegim sen tak yakını bisey olmaz adet olduğun başla 14 gün say öğün birlikte ol ama sakin hemen kakma en fazla 20.dakka ben ole yaptım yakı vurduk so ra yimirtaliga denk getirdim hamile oldum ama gene dua et bol bol
Saliha6018 gel_artik_bebegim gün aşırısı tavsiye ederim adetiniz bittiği günden yaklaşık 10 gün boyunca gün aşırı deneyin ve kalça altına yastık koyun en az yarım saat yatın kalkmadan benim o şekilde oldu
momelif gel_artik_bebegim esiniz keci boynuzu kuru kullansin bir ayda sogan kuru deneyin Bende c life ve bnlri denicm artk hangi ay tutarsa kismet hayrlisi bizim icin
Aratzeynep gel_artik_bebegim kesinlikle oku canım rabbim hayırlısıyla sana nasip etsin olmuyor diye de sakın düşünme yengem 8 yıl uğraştı hep düşük yaptı kimyasal oldu karnında öldü ve 8 yılın sonun da 1 hafta önce anne oldu ben çocukken evlenmişti ama biz beraber hamilelik geçirdik Rabbim böyle emretmiş🤷♀️İnşallah sana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bizleride sağlıkla kavuştursun inşallah ❤️
gel_artik_bebegim Aratzeynep allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah razı olsun canım inşallah 💗
Banubaytok gel_artik_bebegim kesin hamile değilsen yarın beline bi masaj yaptır oraya yakiyi vurdur bide göbeğin altına ama seni uçurmaz yakar dayan biraz sonra kası dirir sonra adet oldun gün başka saymaya 14 getir hesaba öğün sakin unutma birlikte ol yimirtlama donemi çok önemli tabi bunun içinde bol bol dua et rabbim herşeyin hayırlısını versin
momelif gel_artik_bebegim hic duymadm bilemiorm ama sonraki ay veya o ay kalan cok duydum bilemiorm yanlsda bilgi vermiim adettn snra baskayp yumrtlama kdr icilior
Malidlgz gel_artik_bebegim bende kafama taktım olmadı ve kafamdan attığım ay hamile kaldım inan fazla düşünmemeye çalış canım ben soğan kürü yaptım ve yumurtlamayı değerlendirdim ilk ay hamile kaldım yumurtalama olan haftamda gün aşırı ilişkiye gir ben öyle yapmıştım bol bol dua et bundan 6 ay önce düşük yaptım boş gebelik oldu sağlıksız dendi kürtaj oldum 😞şuan çok şükür 7 haftalık saglikli bebişim kalp atışı da duyduk çok şükür Rabbim sanada nasip eder inşallah bende şuan bir buçuk aylık hamileyim Rabbim bütün olmayan kadınlara nasip etsin inşallah bu sevinci yaşatsın hep dualarındamdasiniz
seymaergun gel_artik_bebegim benim kimyasal gebelikten 2 ay sonra olmuştu, umudunuzu yitirmeyin kafanıza da çok takmayın 🌸
Tatahrun gel_artik_bebegim hayırlısı olsun canım ama bu ay bı deneme vücudun için diyorum soğan suyu kürü yap İbrahim Saraçoğlunun tarifini sonra tekrar deneyin inşallah ozmaan olur birde kafanı sürekli takarsan olmuyor canım bende öyle yaptım çok şükür şimdi hamileyim darısı sizlere inşallah ama en başta kafanı hep başka şeylerle meşgul et çocuk yapmak için değilde o an eşinle birikte ol akışına bırakın ceviz ba bunlarida tüketin. Hayırlısı Allah’tan emin olun vakti zamanı gelince öyle bir oluyorki🥰 sakin kendini üzme çok şükür bı sıkıntızda yokmuş sadece biraz sabır bende bir sene denedim sonra soğan suyu kurunu deneyeyim dedim ve öyle hamile kaldım
gel_artik_bebegim Tatahrun sıkıntımız var canım ben de pko o 3.5 senedir hamile kalamiyorum sabredeceğim kadar ettim artık çok zor geliyor 😑