Semaaaaanurrrr Sevgili anneler ssvd doğum yapan veya yapacak olan bu konu hakkında bilgisi olan anneler varmı aramızda.
eymenMomy_ Semaaaaanurrrr Bende sezeryanla doğumumu yaptım tabi şuan gebelik düşünmüyorum ama bu konuyu araştırıyorum bi 4 sene sonra hamile kalırsam ssvd yapmak istiyorum ama bi yandan da çok korkuyorum dikiş yerlerimden dolayi🥺
1haziran Semaaaaanurrrr benim ilk doğumum sezeryan 6 yıl geçti aradan bende çok istiyorum normal doğum ama maalesef doktorum yapmıyor ☹️
Bsmlh Ben ssvd çok istedim ama yapan dr ziyadesi bebek büyüdükçe tehlikesine gore karar verılıyor en son randevumda 19 h lıktım doktorun çok ssvd durmuyor yine Sezeryan gibi duruyor dedi tarihi belirledik dr ilerledikçe karar verebılıyor
mucizemm_3 Bsmlh geçen hafta kuzenim ssvd yaptı. Bebeği 4500 üzerinde doğdu. Dr önemli ama ben ilk doğumum normaldi ikinci sezeryan doktor 4500 u bulur dediği için sezeryan yaptı boşuna yapmış oldum 3.900 doğdu zaten ilk doğumumda o kadardı bakalım bende ssvd düşünüyorum 🤔
Sndselc Semaaaaanurrrr bende Allah kısmet ederse düşünüyorum inşallah yaparım bu konuyu açman iyi oldu
Bsmlh mucizemm_3 rahım uygunsa iç uygunsa tabı yapabılır bende hala ssvd diyorum ama bakalım daha ilerleyince ne olur 21 haftadayım suan
mucizemm_3 Semaaaaanurrrr benim ilk normal ikinci sezeryan şimdi yine normal istiyorum doktorum destekliyor. Geçen ay kuzenim savd yaptı 4500 üzerindeydi bebeğin kilosu ilk çocuğu 4.5 yaşında
Edabe31 Semaaaaanurrrr benim 1 buçuk yıl var 2 doğumla arada doktorum ssvd olurdedi eğer hersey yolunda giderse ama her doktor yapmıyor maalesef ve fiyatlar çok pahalı 4200 istediler
mucizemm_3 Semaaaaanurrrr ssvd 4500 üstünde her doktor yapmaz benim ilk normal olmasına rağmen ikinci 4500 üstü diye sezeryan yaptı o da boşuna 3900 doğdu