Wonderwoman kardelen214 kızları naçizane tavsiyem ilişkiden önce genital bölge bizi yıkayın genital bölge temizlik ürünleri varya onlarla hatta eşiniz de yıkasin cinsel organını . Doktor tavsiyesi dir uygulanmistir
yuksell07 Bfduam inss kuzum valla hergun dua ediyorum rabbim kimseyi evlatsiz komasin banada tüm isteyenlere de tez vakitte basıp etsin die ama işte bekliyoruzzz🙈
Bfduam kardelen214 maydonoz süt buharı, hayıt otu, (ahududu çayı da öneriliyor, karanfilli sıcak su veya sütlü, deniycem inş), soğan kürü ve yakı, dört aydır düşünüyoruz, inş hepmiz güzel sonuçlar alırız.
Burcu-2910 kardelen214 kimyasal gebelik yaşadım 17 aralıkta bu ayda beklemedeyim sadece kanamam azdı biraz daha olsun içim temizlensin diye sogansuyu maydanoz suyu içtim bakalım inşallah hepimiz güzel habler alırız 🤲🏻
gel_artik_bebegim Bfduam ister istemez insan üzülüyor ama acıya alıştık diyelim evlenmeden önce bu kadar sabırlı bir insan değildim eşim ve henüz olmayan bebegim sayesinde peygamber sabırlı oldum vallahi 😌