Ay kızlar bugün ntsye bağlandım iki yatak vardı perde var arkasında da çatal muayenesi yapılan yer neyse ben bağlıyken bir bayan geldi soluk soluğa sancılıyım dedi ebe hemen çatala çıkardı ilk sonra nts bağlarız dedi ama ben göremiyorum perdenin diğer ucunda sesler duyuyorum sadece kadın soluk soluğa neyse çatala çık dedi doğum başlamış bebeğin kafasını görüyorum demesin mi ebe ortalık feryat figan tabi ben heyecandan ölüyorum 😃 çabuk çabuk sesleri duyuyorum kalabalıklaştı sesler perde var sadece sesleri duyuyorum nts bağlıyım kalkamıyorum o sırada Kadın çataldan kalkamadı kaldırtmadılar hadi falan diyor ebeler kadın tuvaletim geliyor demesin mi 😃 Ebeler bağırıyor hayır hayır neler oldu göremiyorum ölüyorum meraktan çatladım bi yandan bana kızarlar diye korkuyorum ortalık baya gergindi arada kaynarım diye korktum 😅sonuç bebek doğdu 🤭 apar topar götürdüler ben şok 😂 o ana şahit gözlerimle de şahit olsaydım keşke bana bi cesaret geldi anlatamam 😃😃 bu arada ben nts odasında kaldım uzunca bi süre kağıt yerlere kadar uzanıyordu 🤣 neyse geldi ebe sordum durumları iyiymiş değişik bi gündü hamilelik döneminde yaşadığım en farklı adrenalin dolu bir gündü şarj doldum resmen 😅😂 cesaretlendim baya darısı bizlere kolay doğumlar nasip etsin Rabbim 🥰