Nasıl başlayacağımı bilmiyorum inanın hep forumda sizin doğum hikayelerinizi okuyup böyle motive oluyordum çok şükür artık ben de kendi doğum hikayemi anlatmaya başlıyorum cuma gecesiydi 31 Aralık yılın son günü Gün içinde her şey yolundaydı bir anlık sancı ufak tefek sancılarla başladı herneyse akşam yemeğimi falan yedim ufak tefek sancılarım geliyor ama çaktırmıyorum kimseye saat 11:00 oldu sancılarım şiddetlenmeye başladı doktoruma mesaj attım kasılmalarım çok olduğunu falan söyledim nst’ye ye bağlanmam gerektiğini söyledi 500 evler’deki Şafak hastanesine gittim nst’ye bağlıdılar beni 10 dakikada 1 sancım var dediler ve parmak ucu kadar açılmam var dediler eve yolladılar beni 3.04 gün sonra gel dediler doğumun o zaman dediler ben de eve geldim uyumaya çalıştım ama uyuyamadım bir türlü ılık bir duş aldım belki kendime gelirim diye ama sancım daha da şiddetlendi Ve tekrardan hastaneye gittik hastanedeki görevlilere kızıyorum sancım olduğu taktirde beni niye Eve yolluyorsunuz diye nst’ye bağladılar tekrardan beni 3 dakikada 1 ağrım oluyordu Yatışım yapıldı hastaneye sürekli Ebeler Çatı muaynesi yapıyorlardı iki santim açılmam olmuştu ama dediler ki sabaha kadar anca dediler on santim açılman olur dediler ama benim canım çok acıyordu hassas bir bünyeye sahip olduğum için sürekli Ebeler gelip çatı muayenesi yapıyorlardı Doktorumu aradılar doktorum da geldi oda muayene etti beni altı 7 saat sonra dedi doğumun olur dediler ama benim canımda çok açıyordu hani sezeryan bir an istiyordum ki iyi ki de olmamış sezeryan saat 4:00’tü sancılarım daha da şiddetlendi açılmam olsun diye suni sancı yedim yani çığlıklarımla hastane yankılanıyordu Gidip gelip muayene ediyorlardı beni açılmam var mı diye ben de yalvarıyorum doğuma alın beni diye dayanamıyorum diye ne olduysa bir an Açılmam sekiz santim oldu ve beni doğuma aldılar saat 8:00’e 15 vardı O tekerlekli sandalye oturdum odamdan çıktım ne sağında kocam vardı ne solumda görümcem sesinden etkilenip dışarı çıkmışlardı beni doğuma aldılar çatalı oturdum sancım geldiği zaman Ikın dediler Ben de sancım geldiği zaman ıkınmaya başladım sancım gidince durdum beni o kadar başarılı buldular ki hani sanki önceden de doğum yapmış gibiyim doğum ama onlar için o kadar kolay oldu ki anlatamam Ben ıkındım ve doktorum geldi ebeyle yer değiştirdiler bana o sıra ıkınma dediler ve duymadım ıkınmaya devam ettim ve Dünya tatlısı bir can çıktı karnımın üstündeki sıcaklığı hissedince kafamı kaldırdım ki kızımı karnımın üstüne koymuşlardı gerçekten her şey yavrumuzu kucağınıza alıncaya kadarmış doktorum beni tebrik etti gerçekten doğumun çok kolay geçtiğini söyledi ve 8:10 geçe elif hafsamı kucağıma aldım çok şükür kızlar ne olursa olsun normal doğumu herkese tavsiye ediyorum çünkü bir doğum hikayeniz oluyor hikayemi okuduğunuz için teşekkür ederim ❤️