Zgeylmaz kızlar kendime pijama takımı almayı düşünüyorum ama aramızda tecrübeli annelerden fikir almak istedim 2 adet önü düğmeli takımlardan almayı düşünüyorum doğum şeklimizde daha belli değil ama siz ne önerirsiniz en çok neyde rahat ettiniz ?
cipiti Zgeylmaz 4 lu takımlar oluyor alt üst gecelik ve sabahlık birtane ondan alacağım birde ekstra alt üst düğmeli pijama takımı yeterli olur diye düşünüyorum arkadaşımda bu şekilde almıştı sezeryan oldu o yüzden gecelik rahat olmuştu
Brlelif Zgeylmaz canım ben ilk doğumumda belli değildi pijama almıştım sezeryan oldum rahat ettim bnce her şekilde pijama rahat 😊
Gulhan16 Zgeylmaz Pijamada al gecelikte canım ikisininde yeri geliyor normal dogumda gecelikte kullanışlı oluyor çünkü sürekli alt kontrol falan oluyor ebeler tarafindan çok rahat oluyor 😊
Bsmlh Zgeylmaz benım ılk Sezeryan buda öyle olacak pijama takımı aldım 2 takım çok rahat ettım bunda da öyle yapacagım
Zgeylmaz Brlelif ben de öylee düşünüyorum çünkü gecelik normaldede pek tercih eden biri değilim bir gece için de para verip almak istemedim açıkçası
Brlelif Zgeylmaz aynen canım bnde normalde de hiç giymem rahat edemem o yuzden en iyisi pijama sonra da kullanılabiliyor
mmek_2014 Ben iki tane önden dügmeli pijama takımı almıştım. İki kere sezaryan oldum ikisinde de bunları kullandım gayet rahattı.
Ortmenanne16 Zgeylmaz foto çekimi için beyaz sabahlık ve gecelik gece rahat rahat uyumak için bol salaş pijama takımı aldım 💐💐
SeldaErtem Her iki doğumda bence uzun gecelik muayene ederken pijama takimi giyip çıkarmak biraz zor oluyor heleki sezeryan dahada çıkarmak zor oluyor benim tercihim ilk muayeneler bitinceye kadar gecelik diye düşünüyorum
mmek_2014 SeldaErtem sezaryen da çıkarmanıza gerek yok ki sadece dikişin oldugu yeri açıp muayene ediyorlar
Tatliheyecan Açılmalara bakılacağı için geceliğin olsun dediler banada doğumdan sonra takıma geçerim diye düşünüyorum iki pijama takımım vardı ikide gecelik aldım. Alt pijamada ayrıca yedekten iki tane daha koydum çantama fazla garanticiyim galiba bende
SeldaErtem mmek_2014 çıkarıp bakıyorlar yani benimki öyle olmuştu rahim toparlandinmi kanama azmi çok mu diye
mmek_2014 SeldaErtem benim iki sezeryanda da sadece dikişli yere kadar açıp bakmışlardı. Her doktorun yöntemi farklı demekki 😊
Duygusuz Zgeylmaz hem pijama hem gecelik ikisi de gerekli. İlk dogumdan cıkarken gecelik giymek daha iyi kontrole falan geliyorlar sonrasında da pijamanın giyersin
Mnevvr53 Zgeylmaz sezeryan oldum ben gecelik giydim esorrtman giydigimde yarama catiyordu darlatiyordu beni ,
2bebis1anne Zgeylmaz ben sezeryan oldum 3 takim pjama goturdum ama brnim cok kanamam vsrdi keske 1 tane daha goturseydim dedim yani ben pjamayi gobegime cekiyordum hic sikinti olmadi elbise ile rahat edemezdim