Meray64 momteacher sezeryan 4000 doğum öncesi testler ve covid testi de 4500 ü buluyo Zaten eğer kastettiği fiyat buysa
defne09 Nilllll siz Alaatin beyde normal doğum mu yaptınız acaba. biraz bilgi verebilir misiniz? Ben de alaattin beyde doğum yapacağım.
Nilllll defne09 yok canım sezeryan oldu benim doğumum son haftaya kadar doğum şeklini normal olarak istedi ama yüksek tansiyon sebebi ile sezeryan oldum mecburi
defne09 Nilllll Alaatin bey hep sezeryana yönlendiriyor diye laflar duyuyorum.😕 Sizi desteklemiş ne güzel. Sağlıkla büyütün bebeğinizi. Hastaneden memnun kaldınız mı?
Nilllll defne09 son ana kadar doğum hakkında konuşmadık canım ille sezeryan demedi yani 😍 hastaneden memnun kaldım hemşireler ebeler şansıma çok ilgiliydiler bir gece yattık çıktık zaten her çağırdığımız da ilgilendiler bizimle ❤️
defne09 Nilllll canım merhaba Alaatin bey 37. haftda kontrole çağırdı. sana çatı muayenesi yapmış mıydı? Bana çatı muayenesi falan yapacağım demedi. merak ettim
Nilllll defne09 yok canım doğuma kadar çatı muayenesi olmadım sezeryan olacağım gün suyum ve nişanım geldi o zaman açıklığa bir eve baktı sadece ❤️